PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

29 December 2011


Find out more packages 2012 for memories of your sweetest moments. Visit our >>
Facebook : Feverpicture Photography



Dapatkan harga pakej menarik 2012 untuk mengabadikan saat manis anda bersama kami. Layari >>
Facebook : Feverpicture Photography

09 August 2011

IZZ DAH 4 TAHUN!






 

06082011 alhamdulillah Ahmad Izz Hayder bin Ahmad Hafiz genap 4 tahun.
sungguh cepat masa berlalu, mummy doakan izz jadi anak yang paling hensem, cerdik, sihat selalu & yang penting jadi anak yang soleh dan akan mendoakan mummy & babah sampai bila-bila.

Disebabkan tahun ni birthday dia jatuh di hari bulan puasa, aku decide x buat party besar-besaran seperti tahun-tahun lepas. Hanya sambut bersama keluarga terdekat semasa berbuka puasa.
TQ kat semua makcik-makcik, pakcik-pakcik, sepupu-sepupu, atok & nenek gombak yang bersusah payah memeriahkan family gathering a.k.a birthday party izz, sofiya, hana, haziq,hani malam tu  dan juga hadiah-hadiah yang banyak tu.
 Tahun ni izz dapat basikal & buku cerita dari mummy & babah :) oh ye buku cerita, hmmm mummy dah leh hafal cerita dalam tu sbb setiap hari kena bacakan untuk izz lebih 5 kali. hehe

01 August 2011

JOM BELI KERONGSANG!!


MEH LA BELI KERONGSANG UNTUK RAYA NANTI... :)

SAJE NAK PROMOTE BLOG BISNES KAWANKU YAN..CANTIK2..AKU PUN DAH SHOPPING KAT DIA..

KORANG KALAU MALAS NAK KLUA CARI KERONGSANG. MASUK JE BLOG DIA. SHOPPING DI HUJUNG JARI ANDA. :)

JANGAN LUPA SINGGAH DI SANA.. >>> http://womwn-accessories.blogspot.com/

 
template by suckmylolly.com