PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

29 June 2009

GOOD LUCK HAZIQ

Entry ni khas untuk anak buah aku pertama ( anak sulong kakak apis) yang telah selamat sampai ke Moscow, Rusia semalam. Haziq dapat further study dia ke Rusian Aviation Institute & meneruskan pengajian dalam Engineering of Aeroneotic. ala-ala bakal jd engineer kapal terbang, kapal angkasa gitew. Aku sekeluarga mendoakan dia selamat mulakan hidup di perantauan & berjaya menghabiskan pengajiannya selama 51/2 tahun tu.

[Sekitar Majlis Doa selamat yang berlangsung jumaat malam lepas di umah mertua aku @ atok nenek dia]
[Kenangan izz & haziq..telinga capang sama & badan pun lebih kurang je kecik]
[kenangan bersama makcik-makcik & mak dia]
[ sepupu lelaki]
[ izz suka bergurau dgn abg jik dia..lepas ni x dapat beraya bersama :(]
[ tgk tu izz..asik nak 'peace' je]
[ 'peace' lagi]
[ wahhh ..duit poket hasil hadiah dari atok, pakcik-pakcik..kayo!]
[ Izz & hani - adik kepada haziq]
[ majlis berlangsung]
[ pak imam kecik ]
[ aku yg keletihan selepas berjimba di kotak merah]
[Sekitar KLIA Airport.. sabtu malam] [ beware H1N1] [Izz & kakak sepupunya, alya]
[ kenangan dgn mak su + izz]
[ satu ari nanti izz pun nak jadi cam abg jik] [ dimanakah saya?] [ selamat tinggal malaysia!] [ selamat jalan Haziq..mak su + acu + izz doakan ajik berjaya.. :( sob..sob..sob]

28 June 2009

MALAYSIA HOT TOP MODEL 2009

Hot`s Top model 2009..

video

Limited Edition utk pasaran KOREA.. WAKAKAKA

watch out!.....

 
template by suckmylolly.com