PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

13 June 2009

SETLLEKAN [TAG]

Tenkiula besen ..sudi nak bagi aku TAG ni.. erm..aku wat jela.. 1. who tag you? - PUAN SHARIFAH HAMIDAH a.k.a EDA @ [BESEN] @ partner "LES" aku.. 2. do you like tags? - xde perasaan.. aku hanya jalankan TANGGUNGJAWAB as PENERIMA TAG.. 3. If you can have a dream to come true,what would it be? - ape ek?.. macam-macam adaaaa... salah satunya aku nak hidup SENANG tanpa hutang.. :) 4. What is your current mood? - not feeling GOOD... aku tengah lawan sakit perut akuyang cam nak beranak ni.. :( 5. What will u do if your crush said he/she adores u to? - ntah la ..aku kena pk balik.. 6. Will you fall in love with your bestfriend? - penah la satu ketika dulu tp xyah aku cite camne.. :P 7. Which will you prefer,loving someone or being loved by someone? - u love me..i love you.. itukan lg best :) 8. What is your favourite food? -apa saja yg hot & spicy... 9. If the person you dislike is right infront of you,what will you do? - aku akan IGNORE je dia. seolah dia x wujud pun.. :) 10. What do you pray each day for your loved ones? - DOA kan yang baik-baik utk mak abah aku & anak aku..somi aku jugak 11. How would you see yourself in ten years time?. - aku dah hidup "SENANG".. 12. What is the reason that could make you tensed up? - apa yang aku inginkan x dapat.. 13. What kind of person do you think the person who tag u is? - DIA ni "MANJA" orangnya.. "BAIK" .. sangat "SAYANG" pada keluarga dia & ada ketika "SENSITIF"jugak.. tp DIA seorang yang "CUTE & CANTIK" di mata AKU...AKU sangat "BERONOK-RONOK" Kenal & kawan dgn DIA. :) 14. Would you rather be a single and rich or married but poor? - aku nak "rich" & "married".. bole laa..suka ati akula! 15. Would you sacrifice for your loved ones? - erm..x penah terpk.. 16. What's the character must have in your partner? - COOL..RILEX..AMBITION..STYLO..ROMANCE.. 17. If you fall in love with to people simultaneusly,who would you like to pick? - Ahn Jaewook.. Korea actor & singer... i love him so much! 18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing that someone has done?forget? - depend... sometimes 0-0.. sometimes 0-1 ... 19. Do you prefer being single or having a relationship? - relationship.. 20. What is your embrassing moment? - xyah citela.. malas nak ingat 21. Who are the 5 person that you would like to tag? 1- sya partner "LES"ku 2- kak ai tokey tudung 3- kak irma tokey mutiara 4- Elly ting tong 5- kak sue wataniah

2 comments:

ai said...

Dalam kau sakit2 pewot mcm nk branak tu pon sempat lagi kau mengeTAG ye debab???? :P

MUMMY ILA said...

kak ai~ wakakaka.. aku malas nak layan sakit sgt. dari aku tergolek2 baik aku buat something. hehe

arini aku x selera makan. hanya makan sekali je dr pagi td. kalau ari2 camni aku x jadi "debab" la plak..huhu

 
template by suckmylolly.com