PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

12 June 2009

PEROTKU SAKITTT!!!

Arini perot aku sakittt!! aku dah bergoling-goling sejak pagi td lagi.. mmg arini aku terpaksa "EMERGENCY LEAVE".. nak p klinik pun x larat.. mmg malas la nak p amik MC.. lantak la.. kalau aku sakit mana de pedulik nak anto aku p klinik.. mungkin banyak lagi benda lain yg lebih penting.. aku rasa mayb food poisoning sbb sakitnya mengingatkan aku rasa contraction nak banakkan izz... ni pun aku dok lepak depan pc..malas layan sakit ni.. wat-wat la kuat... padahal tuhan je tau betapa sakitnya.. fighting! fighting!

5 comments:

ppb_ppkp said...

laa..kesiannya...diarrea ke. bahaya ni.pi la kinik daptkan rawatan.nanti dehidaration plak.

el said...

kuat mkn pedas kot...take care ila eh

♥ Eda ♥ said...

ko mkn pe besen..sampai sakit prut..tak amik pil chikit tekon ke ape kebenda tah?get well soon :)

MUMMY ILA said...

tenkiu kowang. aku skrang ni still sakit sikit2 je.cam datang kejap2.
selera pun xde ni. tengokla camne..aku skrang amik eno halia & air halia ..angin la kot. kalau esok pun sakit lg. aku p cek up kat hospital. hope xde apa yg serius..


last friday, aku makan domino`s pizza.. sejam lepas tu perut aku meragam until now...

ayuZack said...

cepat p klinik ila....
take care

 
template by suckmylolly.com