PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

21 June 2009

PART I : TRIP BAGAN LALANG, SEPANG

Sabtu ..9:30pagi Breakfast @ Restoran Mar suri, Platinum Walk

[isi perut dulu sebelum bertolak] [ Family kak ipo aku no 3.. ..brekpes sekali]
[izz pun bekpes.. apa2 pekena lolipop baru layan roti canai]
11:00 pagi - Presint 9, Putrajaya
Transit ke rumah abg ipa dulu.... lepak2 sementara tunggu family yang lain..
[apa-apa hal main Thomas & Friends dulu]
[izz & abg sepupunya, Haziq yang akan berangkat ke Rusia next week]
12:00 tengah hari - Bertolak ke Bagan Lalang, Sepang.
[ destinasi yang ingin dituju]
[Goldcoast Sepang]
[suda sampey]
-bersambung -

6 comments:

elly @ suely said...

waaaa sonoknye pi bercoti... lagi2 ngan family... memg best wooo...

saveme_zero said...

cpt ila upload lg..mau tgkk

As said...

bestnyer ke bagan lalang.. lu p goldcoast tuh x siap lagi.. skang ni camner ya progress dia... paling best sbb dpt mkn seafood... hehehe

Fiza Nordin said...

wah beshnye holiday...bagan lalang ni dekat jek ngan umah akak aku kat pantai sepang putra.g naik motor xyah pakai helmet pun.tp nak penah menginap kat chalet or hotel sane.dedolu mase sekolah adelah camping kat sane...alahai terkenanglah zaman sekolah hiks

FaizAmYAirieL said...

bagan lalang ni pon dekat jgk dgn umah ku..selepas pantai morib...cepat sambung lagik...eehhee

♥ Eda ♥ said...

domam2 pun jadi gak ko ke bagan lalang tu eh..hehe..maklum la berjalan punye pasal..trus dihat..hikhik

 
template by suckmylolly.com