PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

08 June 2009

DINNER HUJUNG MINGGU

kangkung goreng belacan .. nak habiskan stok dlm fridge Buncis Lobak Sohon goreng madu.. Telur dadar... izz dah x sabo nak dinner.. dia balun dulu.. babah & izz dah get ready nak menyentap dinner ..:)

7 comments:

fazilzura said...

mana si apiz nak slim ila..
hari2 binik dia masak sodap2.. sure dia x leh tahan punyeee.. izz pun semangat tu nak makan

ieda said...

sedapnyer tgk siakap tu...siapa x selera yer izz pun dah ngadap dulu heheee

ai said...

bukan main makan besau kat umah!!! sedap tu wei...

ctm-cak'on said...

k.ila dpt ikan mancing a.ee syoknye!!!!

k.alyn daku nk jugak...ekekeke...

ntah bile la daku dpt masak sedap2 mcm k.ila ni ek!? :)

~~ciklinn~~ said...

wah merembes ILA aku tgokk lauk pauk ko nie... nyum2... bukan izz jer tak sabar..aku yg nengokk ni punn.....

Ila akhirnya dpt gak aku jumpa kau kan..walau sekejap.... part aku takleh lupo sup HP kak will mihahahahahaha adoii lawak2....

eh aku nak copy tau gambar2 kat umah sya tu...

MUMMY ILA said...

zura~ tu la dia aku ni terlebih bg dia makan. wakakakaka.

ieda~ siakap mmg sedap ..feveret kak ila. lg sedap bila siakap tu FREE. WAKAKAKAKAKA!!

kak ai~ malam minggu je aku byk masa nak masak macam2. kebetulan dpt ikan fresh..WAJIB aku cepat2 settlekan. ikan tgh manissss.....yummy

yam~ REZEKI jangan ditolak yam. orang memberi kita merasa. hehe
takpe bila baby dah kluo..dah beso skit..lehla yam masak macam2 utk cak`on.

ciklin~ aah..walaupun seketika tp aku puas meraba..memeluk..menciommu yang cute tu. wakakaka..xle bla hp kak wil cicah sup aku. aku lak hirup dengan sedapnyeee.. wakakakaka

kenangan tu...;) amikla gambo2 tu.. aku sedekahkan...:)

FaizAmYAirieL said...

sedappnyeee...telan air liur aku weh...eheheee....

 
template by suckmylolly.com