PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

28 May 2009

TAG [FOMFOAN)

Syarat menerima award ini : 1.Pastikan jantina anda adalah perempuan --kompom aku PEREMPUAN -- 2.Copy badge sebagai award anda -dah tepek dah tu-- 3.Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan 1- Perempuan ni dilahirkan untuk lelaki tapi kalau xde lelaki pun perempuan leh ngam ngan perempuan.. kahhhhhh 2- Perempuan ni dicipta sebagai manusia yang paling seksi..even muka x lawo pun sure ada part of body yang menarik tertarik da bommmmm!!.. hehe 3- Perempuan ni selalu diberi penghargaan tertinggi..cth :"LADIES 1st".."IBUbapa"..LadiesNight(FOC)".."MAKayah" 4-Perempuan ni biasanya dilahirkan dengan OTAK yang cerdik berbanding lelaki.. buktinya masa aku study dulu.. dlm kelas aku ada 4 orang lelaki sahaja..selebihnya POMPUAN beb..hehe kat opis aku ni pun ada 2 orang je lelaki dan selebihnya POMPUAN.. BOS-BOS pun majoriti POMPUAN... bangga beb!! 5-Of course la sebab POMPUAN ni leh jd SUPERWOMAN. Leh keje multi-tasking. x cam lelaki keje lebih skit dah merungut penat la apa la. tengok POMPUAN ni. mengandung..beranak..jaga anak..masak..kemas umah..MAIN..keje..study... xde hal laaa! RILEX je...x seKECOH orang LELAKI. kahhhh 6-Perempuan ni ditakdirkan berjiwa lembut. sekeras mana pun hatinya, kalau kena gaya sure lembut gak. Tak caya Coba ekau toraiii!! 7-Perempuan ni GLEMER.. mana pun pegi semua orang nak perati. x kira la buruk ke cantik ke hodoh ke cun ke ..semua bz bodi nak amik tau. tol x? kekeke ___________________________ aku panjangkan TAG ni kepada semua WANITA a.ka. PEREMPUAN yang mengenali aku ;)

26 May 2009

MARATHON [TAG] & [AWARD]

Tenkiu kat semua yg sudi bg award ni. even dah lama tp aku akan tepek gak sebagai menghargai kebaikan kawan-kawan semua...:) ---------------------------------------------------------------------------------------- Tag [1] Kelajuan Jari jemari menaip. Tq gak kat semua kengkawan yg tag aku. 43 perkataan

Speedtest

------------------------------------------------------------------------------------------- Tag [2] Use google image to find the answer.. to the question below as rules.. And after that tag 7 people..
1.WISHsucessful woman
2.THE CITY I WAS BORN IN
KUALA LUMPUR IBU NEGERI MALAYSIA 3.THE CITY I WAS WORKING IN GOMBAK, SELANGOR 4.THE PLACE I"D LIKE TO TRAVELKOREA MELBOURNE (umah besen..hehe) BRUNEI ( umah zie) SANDAKAN (umah kak irma) INDONESIA 5. A FAV HOUSE SMART HOUSE 6.A FAV ANIMAL... CAT ------------------------------------------------------------------------------------------
Tag [3] FIREFOX Anda dikehendaki printscreen kan browser firefox skin yang anda gunakan.
ni je....xde skin..skin sbb aku kadang-kadang pakai FIREFOX ni.. selalu pakai SAFARI Aku pilih skin: Takde skin pun.. Sebab: malas nak buat ...kahhh Tag seterusnya: rasanya semua dah buat...:) ----------------------------------------------------------------------------------------------
Tag [4] Nama jepong For the instruction, add your name on the list and simply spell out your name using the given Japanese letter-translations below..Tag 6 of your friends and inform them of the Tag...Have fun...
TRANSLATION:- A-ka F-lu K-me P-no U-do Z-ziB-fu G-ji L-ta Q-ke V-ru C-mi H-ri M-rin R-shi W-mei D-te I-ki N-to S-ari X-na E-ku J-zu O-mo T-chi Y-fu
ila :- ki.ta.ka [kitaka] pelik sungguh..kahh hafiz :- ri.ka.lu.ki.ziB-fu [rikalukizibfu] huh...apa ni? izz :- ki.ziB-fu.ziB-fu [kizibfuzibfu] adoi..ni lagi pelik.. :) ------------------------------------------------------------------------------------------
Tag [5] aku x tahu tajuk tag ni..dr besen eda....
1. If you can be an animal, what will u be? Why? kucing, leh gesel2 kat mamat2 hensem..aweks cun. hehe 2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money? kalau la rompak tu TAK BERDOSA, aku nak joli jelajah 1 dunia & bulan.. 3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why? pegi je mana saja aku rasa nak pegi time tu..lepas tu aku nak buat apa saja aku suka. kenapa? suka ati aku la! 4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why? erm...kalau mati mau makan ape? aku nak makan semua yg ada kat dunia ni sebab bila dah mati manaleh makan dah semua tu... 5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why? takmo bunuh sesape..huhuhu 6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why? best gak tu.. aku suka tp aku nak muda sepanjang hayat aku 7. If you can date celebrities, who is that person? why? aku nak date dgn Ahn Jae wook. dia ni Pelakon Korea a.k.a BF gelapku. sebabnya aku suka dengan dia..senyuman dia.. apa2 jela..kalau dah suka xleh nak kata xde yg x suka..semuaaaaa sukaaa pada dia..kahhh 8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why? 1 je?... aku nak bahagiakan & penuhi keinginan orang tua aku sebab selama ni aku x dapat jadi anak yang baik utk dowang. aku selalu kecewakan dowang hingga saat ini.... ------------------------------------------------------------------------------------------------
Tag[6] Amazing Blog
Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie : 1- Aku kenal nas semasa berFORUM di M.com..kami sama-sama mengandung buat kali PERTAMA... 2- skrang dia dah mengandung kali KEDUA 3- Seorang yang nampak soft jek.. pendiam 4- Isteri yang setia pada suaminya 5- Mama yang rajin melayan kerenah anak dara nya, inshe.... Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya : 1- Saya isteri kepada seorang suami yang bernama Ahmad Hafiz 2- Mummy kepada seorang teruna ensem, Ahmad Izz Hayder 3- Umur saya sekarang 27 tahun 7 bulan tapi selalu merasakan diri baru berusia 20 tahun 4- Suka ketawa dan buat orang ketawa 5- Jenis x kisah dalam apa hal janji aku bahgia.. kahh 6- Seorang yang suka bekerja..kerja 24jam pun xpe 7- suka bersosial x kira masa..tempat..janji ada $$$ 8-Mudah jatuh cinta pada sesiapa saja tp ada limit la.. 9- Mudah tersentuh berkenaan hal keluarga 10-Aku seorang yang cute..hehe Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka : aku x tahu nak pilih sape.. jadi aku pass je kepada sesiapa blom buat &ingin buat.. 10 orang je tau..jgn lebih2..kahhh -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

25 May 2009

AYIEN`s CELEBRATION

++ mak ayams++ ++ sesi mak ayam & anak ayam merebut gola-gola ++ rebut jangan x rebut++ ++ Happy 2nd Befday JAY++ ++ Majlis cukur jambul & akikah Jass & Jaff++ ++ Kambeng tekak ku++
p.s: Gambar hakcipta terpelihara.. selebihnya tunggu tuan rumah paparkan.. hehe

21 May 2009

ELYIES SUDAH MELATOP!

++ aqil the encem boy ..11 jam selepas dilahirkan ++ ++ aku ngan yies yg akan slim x lama lg..(abaikan muka aku yg konon comel tu..kahh)++
++ aku & anak angkat aku aqil yang SAYANG kan aku... leh ke tu yies;)++
Lokasi : Hospital Selayang di SAYANG
Masa / Tarikh dilahirkan : 3.40pagi /21 May 2009
Berat : 3.4KG
Nama panggilan : Aqil the encem boy ;)
Alhamdulillah akhirnya kawan aku melatop gak.. hehe. Tadi aku sempat merempit dgn laki aku ke spital sbb opis kami dah dekat.. sempat la kami tengok yies & baby...
Elyies selamat melahirkan boboy yang encem..berhidung macung..berambut lebat.
Raut wajah saling tak tumpah seperti kakaknya, aqila...:)
Selamat berpantang ye yies.. selamat menyusukan anak..selamat menjaga badan ..
selamat bercuti dr majikan ko yg KOMUNIS tu...wakakakaka
p.s : ko kena blanje aku makan lamb lepas abis pantang nanti.. aku dah benarkan keluar ward petang ni gara2 aqil berak di atas dakapan aku..siap nangis nak mintak aku dukung plak tu..pandai dia ye nak bermanja dgn anT ila yang comel gebus ni...:)
leh jadi anak angkat aku tu.. sherashi bershama gitewwwwww ..hakhakhakhak.....

19 May 2009

2 ARTIS KESAYANGAN AKU

++ hasil artis cilik kesayanganku++++ hasil artis pujaanku++ nampaknya izz byk mengikut bakat apis & sedikit aku kot sbb aku ni more pada grafik. Bangga plak tgk anak dpt buat artwork dalam seumo dia skrang.

18 May 2009

CITE CITI MINGGUAN

++ dinner kami ++ ++ aku punye ++ ++ babah&izz punye++ ++teh tarik pelengkap tekak aku++
++ selera anak aku ++
++meh izz suapkan mummy++
Ahad
Rewang ke MIdvalley..
++ tujuan utama++
++canopy dah sampai dr jepun++
++ target raya tahun ni++
++ limited edition model++
++target mummy utk izz+
++new model++
++ leh trade in tp stroller izz lagi ringan++
++terjumpa kawan izz++
+++mommies & sons++
++ nice mural++ Ahad - PETANG
kat umah atok izz , Tmn Ibukota
++ gelagat atok & cucu ++
++ pak ngah..atok..izz..sofea..anisa++
++ cangkung cam pak ngah gak la++
++ atok house wif new skin++ Disebabkan mummy tgh KOREAN DREAM.. anak pun terkena VIRUS KOREA. Pantang dengar lagu korea.. sure menari2. ikut sape??...mayb mummy..wakakakaka... layankan aje... ni la kejenya bila aku nak wat keje.. dengar lagu terus bergoyang. hehe

video

YANG TERBAEKK WOKKK

AFUNDI IZZ.. eh.. budak ni kekal masuk AF hingga selamanya. kahhh
( takde kena mengena dgn subjek utama..hehe)
Hafiz.. Champion AF7.. apa pun TAHNIAH ... hafiz mmg BAGUS ..BERBAKAT & SESUAI menjadi ICON ARTIS MUDA MALAYSIA... Aku memang dah jangka dak hafiz ni leh jadi JUARA disebabkan prestasi vokal & persembahan dia yg konsisten dari minggu PERTAMA hingga FINALE. Aku rasa tak melampaulah aku kata HAFIZ ni antara pelajar TERBAIK dalam sejarah AF. Apapun aku DOAKAN hafiz dapat menamatkan pengajian dia & akan menjadi IKON MALAYSIA yang diimpikan...... YANG TERBAEK AWOKKKKK!!!! TAHNIAHHH!!! Aku salah sorang PEMINAT SETIA AWOKKKKK yang sanggup menatap TV disebabkan mamat ni. Bukan kerana paras rupa tp bakat dia. AKU gak yang SANGGUP VOTE aril & AFMASUK aril ni. So, sesiapa yang tak suka dia ni masuk balik... lupakan jela ye kowang sbb bagi AKU.. aril ni LAYAK masuk BALIK sebagai FIGHTER yang sihat kepada kengkawan yang lain. Masa aril ni terkeluar aku rasa cam dah x best jek AF ni sebab aku rasa HAFIZ sorang je yang dapat MENGHANGATKAN af kali ni. AKIM & Yazid & ISMA sekadar pelengkap FINALE je walaupun dowang pun berbakat cuma kena perlukan sedikit peningkatan. Aku memang dah agak ARIL akan dapat no 2 .. bukan aku X SOKONG ARIL tapi aku nampak HAFIZ more konsisten dan saingan terdekat adalah ARIL. Bagi aku xpela aril dapat no 2 bagi menutup mulut2 mereka yang kononnya menyalahkan aril & pihak ASTRO memasukkan aril semula. Takpela dik ... ko klua ni.. ko survive dengan muzik ko & aku rasa ko leh pegi jauh.

 
template by suckmylolly.com