PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

11 May 2009

TAG KAWEN

Tenkiu again kat semua kengkawan yang dah TAG aku utk subjek ni. Sorila aku terlambat balas sebab aku rasa dah byk kali aku tunjuk gambo kawin aku ni kat orang. kahhh.. so, aku ketepikan dulu & upload apa yg latest dulu... hehe..
skrang aku ulang tayang balik detik penyatuan aku somi isteri & alhamdulillah sudah 5 tahun kami melayari kehidupan berumahtangga yang penuh onak & duri..suka & duka bersama.
Memula upload gambar kahwin yang paling korang gemari...
1. Nyatakan 4 sebab mengapa korang suka dengan gambar di atas.
1- aku sangat sweet sangat2 dlm gambar ni
2- senyuman kami melambangkan perasaan kami
3-make up tu menambahkan lg kecomelan yang sedia ada..kahh
4-aku pakai gaun putih cam aku impikan selama ni
2. Bilakah tarikh pernikahan korang dan di mana?
Tarikh : 25 Disember 2004
Tempat : Kediaman Keluarga di SEKSYEN 19. SHAH ALAM
SELANGOR..
Jam : 8:42 malam

selepas upacara batal air sembahyang..bergambar dulu sebelum dihambat balik ..kah

3.Tema???

Rumahku : Biru Turqoise

gambar persalinan yang aku sempat scan - baju balqis

baju korea - cam awek korea kan aku masa ni kan? kahh

Rumah Lelaki : Kuning di RAJA Bridal Studio

6. Tag 6 orang lain tuk buat tugasan ini
sesiapa jela nak buat..sila la amik tag ni & buat...aku OPEN :)

5 comments:

ai said...

aku suke gambo yg akhir tu..ala-ala english gitew.. :)

♥ Eda ♥ said...

grand gileee..aku suke baju balqis tu...nampak cam putri je..hehe

MUMMY ILA said...

kak ai~ tu baju portugis.. hehe

eda ~ wakakaka.. aku pun suka baju tu..

fazilzura said...

fuyohh .. sweet sunguh kamo ..now pun sweet jgk ila...betui..

cm ala2 princess gitu

MUMMY ILA said...

zura~ adoi..ko ni terlalu memuji aku. aku sungguh manis disaat ini sambil membaca pujianmu. kahhh

 
template by suckmylolly.com