PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

19 May 2009

2 ARTIS KESAYANGAN AKU

++ hasil artis cilik kesayanganku++++ hasil artis pujaanku++ nampaknya izz byk mengikut bakat apis & sedikit aku kot sbb aku ni more pada grafik. Bangga plak tgk anak dpt buat artwork dalam seumo dia skrang.

14 comments:

Nur Syafawati said...

wahh..tu buat pakai ape tu??belimbing ke??hehhe..cute gile...wahh..yg player tu mmg lawo weh!!!!power gile tangan apies ni mural eh...hmm..suruh dia lukis gambo muke aku yg cute ni leh x??ngeh.ngeh

MUMMY ILA said...

sya~ ko kabo kat dia sendiri la.
izz tu ye kot pakai belimbing. aku pun x tahu. tahu2 je kemas beg dia ada kertas art tu. aku sms teacher dia.. teacher dia ckp tu keje sekolah dia td. hehe.. kemas anak aku ni wat keje..jenis teliti.

nasz said...

wah3, kecik2 dah pandai buat artwork. dah besar izz nak jadi ape??

fazilzura said...

wahhhh basuh ler anak sapo ler nih ..
kretip sunguh .. cute kan
ila g frame tau

AieZa said...

both artworks cantik la..

As said...

cantik la ila... suka tgk.. cam org beso yg buat.... amboi..lawo hubby ila lukis... suka...suka

FaizAmYAirieL said...

kemasnye izz buat artwork tu...lawo gilos lukisan tu...haah la sya..aku pon nak suh lukis muke aku..ekekkee..leh x??

~~ciklinn~~ said...

eh kemas nyer keje anak teruna tu... kecik lagikan dier.. betul2 mewarisi nie...

♥ Eda ♥ said...

tere betul apies lukis..takde tekap2 eh..kahhhh...sebijik mcm org yg kat central market lukis 2 tuh..apesai apies tak masuk itm amik fine art...klau tak..dah bule bukak galeri dah..huhu... lawonye izz buat...ye la izz behave..time cekgu ajo mesti dengo kate ni,..tu hasil power... gud job... wlau aina tere melukih..aku tetep nak aina jadik doctor..kahhhhhh

MUMMY ILA said...

nas~ mummy x kisah la izz nak jadi apa janji keje yg membawa masa depan yg cerah.

zura~aku tepek kat fridge je. hehe..ari2 pandang benda ni hati aku sejuk je.. hehe

aieza~ mmg cantik

as~ izz ni kalau dah minat mmg dia concerntrate tp kalau benda dia x minat ntah apa2 dia buat. ni pun aku rasa cikgu tolong sapu kaler kot. dia cop cop je atas kertas.

paeh~ abg apis mmg terer melukis. dia baca komen sure kembang semangkok jamban bontot dia. kahhh
izz pun sama dr bontot kecik jd lebo..wakakakaka

ciklin~ aah kecik lg baru setahun 9 bulan tp dia mmg suka buat benda2 cam gini.

eda~ takde tekap2. tu jela kejenya kalau lepak kat umah. lukis..lukis..lukis.. aku dah suruh dia blajo dia xmo. x minat katanya. susah kalau jiwa dah MALAS..takpela.. tu hobi dia je.
wahhh nantu aku nak jd doktor..i likeeee... bagus.bagus.
izz, aku x kisah dia nak jadi apa janji dpt keje yg ada masa depan cerah dan menyenangkan dia. aku follow je apa yg dia minat.

KiRaNa @ uMMiKMaL&iRFaN said...

hamboi izzzz kemas giler ko wat keje ekh..
ikut pangai mummy ke babah ni??

weh ila..aku nak bgtau ko ko kena tag ngan aku..nak tulis kt chatbox ko..sejam aku tggu x kuar2
so aku bgtau kat sini la ek..
sila buat!!~

ayien78 said...

ko ni kreatip tul..aku kalau tunjuk benda ni kat jay...abis dinding pun dia cop...tk kasi buat sure meraung guling2...so jgn harap berenti nangis

elly @ suely said...

bes nye izz dah pandai mcm2...bawh tu plak lukisan apos ker? pehh ctik mcm kartunis la.... kreatif!

MUMMY ILA said...

kak kir~ ngikut bakat apis & aku la. hehe.. nanti aku buat tag ko tu. hehe

ayien~ aah..pun x sangka dia kretip gitew. teacher taska dia selalu bgtau dia suka sgt masuk kelas abg kakak dia. lepas tu kalau wat aktiviti seni ni..dia la orang paling teruja nak buat.

suely~ bawah tu bapak dia yg lukis. tu la keje dia ari2..lukis..lukis..lukis. ehehe
anak pun camtu. ari2 lukis atas board magic lepas tu ckp dia lukis tu kek befday. dia paksa aku nyanyi lagu happy befday to you..lepas tu dia tiup lilin gambo kek dia. wakakaka.. sungguh jauh imaginasi anak aku. benonya dia lukis xde pun bentuk kek. bentuk 8 ada la.. kakakaka

 
template by suckmylolly.com