PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

28 May 2009

TAG [FOMFOAN)

Syarat menerima award ini : 1.Pastikan jantina anda adalah perempuan --kompom aku PEREMPUAN -- 2.Copy badge sebagai award anda -dah tepek dah tu-- 3.Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan 1- Perempuan ni dilahirkan untuk lelaki tapi kalau xde lelaki pun perempuan leh ngam ngan perempuan.. kahhhhhh 2- Perempuan ni dicipta sebagai manusia yang paling seksi..even muka x lawo pun sure ada part of body yang menarik tertarik da bommmmm!!.. hehe 3- Perempuan ni selalu diberi penghargaan tertinggi..cth :"LADIES 1st".."IBUbapa"..LadiesNight(FOC)".."MAKayah" 4-Perempuan ni biasanya dilahirkan dengan OTAK yang cerdik berbanding lelaki.. buktinya masa aku study dulu.. dlm kelas aku ada 4 orang lelaki sahaja..selebihnya POMPUAN beb..hehe kat opis aku ni pun ada 2 orang je lelaki dan selebihnya POMPUAN.. BOS-BOS pun majoriti POMPUAN... bangga beb!! 5-Of course la sebab POMPUAN ni leh jd SUPERWOMAN. Leh keje multi-tasking. x cam lelaki keje lebih skit dah merungut penat la apa la. tengok POMPUAN ni. mengandung..beranak..jaga anak..masak..kemas umah..MAIN..keje..study... xde hal laaa! RILEX je...x seKECOH orang LELAKI. kahhhh 6-Perempuan ni ditakdirkan berjiwa lembut. sekeras mana pun hatinya, kalau kena gaya sure lembut gak. Tak caya Coba ekau toraiii!! 7-Perempuan ni GLEMER.. mana pun pegi semua orang nak perati. x kira la buruk ke cantik ke hodoh ke cun ke ..semua bz bodi nak amik tau. tol x? kekeke ___________________________ aku panjangkan TAG ni kepada semua WANITA a.ka. PEREMPUAN yang mengenali aku ;)

4 comments:

irma said...

tq ..ila dah siapkan...nanti akak kasik lagi...wkakaaka

♥ Eda ♥ said...

asyik jawap tag je..takde update terbaru...gambo power2..buhsan aaa

MUMMY ILA said...

kak ima~ yelah cikgu!

eda~ hehe xde mood lg nak tepek gambo power. kahhh tunggula esok ke lusa ke..hehe

~~ciklinn~~ said...

ya betul2 pompuan mmg superwomennn kan

 
template by suckmylolly.com