PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

26 May 2009

MARATHON [TAG] & [AWARD]

Tenkiu kat semua yg sudi bg award ni. even dah lama tp aku akan tepek gak sebagai menghargai kebaikan kawan-kawan semua...:) ---------------------------------------------------------------------------------------- Tag [1] Kelajuan Jari jemari menaip. Tq gak kat semua kengkawan yg tag aku. 43 perkataan

Speedtest

------------------------------------------------------------------------------------------- Tag [2] Use google image to find the answer.. to the question below as rules.. And after that tag 7 people..
1.WISHsucessful woman
2.THE CITY I WAS BORN IN
KUALA LUMPUR IBU NEGERI MALAYSIA 3.THE CITY I WAS WORKING IN GOMBAK, SELANGOR 4.THE PLACE I"D LIKE TO TRAVELKOREA MELBOURNE (umah besen..hehe) BRUNEI ( umah zie) SANDAKAN (umah kak irma) INDONESIA 5. A FAV HOUSE SMART HOUSE 6.A FAV ANIMAL... CAT ------------------------------------------------------------------------------------------
Tag [3] FIREFOX Anda dikehendaki printscreen kan browser firefox skin yang anda gunakan.
ni je....xde skin..skin sbb aku kadang-kadang pakai FIREFOX ni.. selalu pakai SAFARI Aku pilih skin: Takde skin pun.. Sebab: malas nak buat ...kahhh Tag seterusnya: rasanya semua dah buat...:) ----------------------------------------------------------------------------------------------
Tag [4] Nama jepong For the instruction, add your name on the list and simply spell out your name using the given Japanese letter-translations below..Tag 6 of your friends and inform them of the Tag...Have fun...
TRANSLATION:- A-ka F-lu K-me P-no U-do Z-ziB-fu G-ji L-ta Q-ke V-ru C-mi H-ri M-rin R-shi W-mei D-te I-ki N-to S-ari X-na E-ku J-zu O-mo T-chi Y-fu
ila :- ki.ta.ka [kitaka] pelik sungguh..kahh hafiz :- ri.ka.lu.ki.ziB-fu [rikalukizibfu] huh...apa ni? izz :- ki.ziB-fu.ziB-fu [kizibfuzibfu] adoi..ni lagi pelik.. :) ------------------------------------------------------------------------------------------
Tag [5] aku x tahu tajuk tag ni..dr besen eda....
1. If you can be an animal, what will u be? Why? kucing, leh gesel2 kat mamat2 hensem..aweks cun. hehe 2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money? kalau la rompak tu TAK BERDOSA, aku nak joli jelajah 1 dunia & bulan.. 3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why? pegi je mana saja aku rasa nak pegi time tu..lepas tu aku nak buat apa saja aku suka. kenapa? suka ati aku la! 4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why? erm...kalau mati mau makan ape? aku nak makan semua yg ada kat dunia ni sebab bila dah mati manaleh makan dah semua tu... 5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why? takmo bunuh sesape..huhuhu 6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why? best gak tu.. aku suka tp aku nak muda sepanjang hayat aku 7. If you can date celebrities, who is that person? why? aku nak date dgn Ahn Jae wook. dia ni Pelakon Korea a.k.a BF gelapku. sebabnya aku suka dengan dia..senyuman dia.. apa2 jela..kalau dah suka xleh nak kata xde yg x suka..semuaaaaa sukaaa pada dia..kahhh 8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why? 1 je?... aku nak bahagiakan & penuhi keinginan orang tua aku sebab selama ni aku x dapat jadi anak yang baik utk dowang. aku selalu kecewakan dowang hingga saat ini.... ------------------------------------------------------------------------------------------------
Tag[6] Amazing Blog
Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie : 1- Aku kenal nas semasa berFORUM di M.com..kami sama-sama mengandung buat kali PERTAMA... 2- skrang dia dah mengandung kali KEDUA 3- Seorang yang nampak soft jek.. pendiam 4- Isteri yang setia pada suaminya 5- Mama yang rajin melayan kerenah anak dara nya, inshe.... Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya : 1- Saya isteri kepada seorang suami yang bernama Ahmad Hafiz 2- Mummy kepada seorang teruna ensem, Ahmad Izz Hayder 3- Umur saya sekarang 27 tahun 7 bulan tapi selalu merasakan diri baru berusia 20 tahun 4- Suka ketawa dan buat orang ketawa 5- Jenis x kisah dalam apa hal janji aku bahgia.. kahh 6- Seorang yang suka bekerja..kerja 24jam pun xpe 7- suka bersosial x kira masa..tempat..janji ada $$$ 8-Mudah jatuh cinta pada sesiapa saja tp ada limit la.. 9- Mudah tersentuh berkenaan hal keluarga 10-Aku seorang yang cute..hehe Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka : aku x tahu nak pilih sape.. jadi aku pass je kepada sesiapa blom buat &ingin buat.. 10 orang je tau..jgn lebih2..kahhh -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

nasz said...

bahaya la ko ni ila, sng jatuh centa?? hahaha, ngn hero citer korea la tu!

fazilzura said...

wahh maraton betui nih ..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

haha bnyknyer award & tag

FaizAmYAirieL said...

wahhh...skalii rap lump sum...eeehehee....aku pon banyak jgk tag lagi tidak dijawab..amat bz n rushing recently ni..huhuh..

 
template by suckmylolly.com