PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

07 May 2009

BUKAK CAWANGAN BARU

++ jumpa sarimah.. menanahhhh!!++
++ izz yg kemaruk makan.. mangkok dia punye je++
++ test power ++
++ tgk tu.. makan..makan..makan je anak mummy..xpe makan nakk..++
+ celebrate pekerja day & befday shi ++
++ anak aku pun nak duet..peterpan tuh..aku & bintang++
++ happy befday both of u ++
++ lets sing together!++
++ ni la cawangan baru aku ..haha RB THE GARDEN++ Lepas kokek ..kita p campak bola kat bowling centre, midvalley.. tgk berdisco
tapi aku x bape suka kat sini sbb sebagai amatur ..bola di sini sume x cun..sompek2..
aku baling je sure ke longkang.. wakakaka
++ malas snap gambo sbb aku tgh gila layan izz yang asik ajak klua p main kete lumba++

12 comments:

ai said...

Rajin betol la kau ni merayap debab. Jumpa sarimah lagik! cantik gilos dia kan? ;)

Nur Syafawati said...

kecik je sarimah tu...lawo gilosss...huhuh...wah..koke lagi!!!bowling lagi!!!xpe ila..nanti repeat dgn aku lagi yerk bowling..ngeh..ngeh..kite gi flamingo sudah la..hahaha

MUMMY ILA said...

kak ai~cuti je merayap la. dok umah 24 jam leh bikin aku x sihat. kahh. mmg dia cantik.. kurus.. peramah..nasib x menanahhhhhh mata aku tengok dia

sya~ dia mmg cantik. tinggi la..teerasa aku beso dr dia ..kahh
nanti roger kat flamingo

saveme_zero said...

amboii..dgn artis je ko erkk. x ajak aku pun..kahhhhhhhhh

~~ciklinn~~ said...

wah seronokkk tu bersuka ria.... hehheehhhh takpe bg izz makan kau leh nyanyi..

sukanya aku tgok sarimah tu..

ayuZack said...

Ya Allah Red box lagi minah nie...
layaannnn...

FaizAmYAirieL said...

enjoy giler ko k ila..pas melalak pegi melontar lak...wahh..rb cawangan baru erk..dekat dgn opis aku tu..ekeke...nnt kite gi kokek sane lak kan time besen ko balik? ekekee

el said...

bz betoi aku tgk ko ila...
merayap jer keje ko eh..ko dah BENTI KEJE KE WEIII..berdekah3

a'ah sarimah mmg tantek bangat...
tpi ila lg tantek kan ilaaaa...chumel gitu...hehehe

As said...

ila...siap jumpa sarimah tuh.. best ar... cuti² karaoke mmg best... Happy b'day to both of them....

ayien78 said...

ila...ko mmg cergasss bab2 koke ni
aku suspect kat ko
aku gak dari sehari ke sehari dok tk tau bila la nk koke ngan laki aku
wajib qada' ni...
( walaupun suara mcm angsa sakit tekak)

♥ Eda ♥ said...

wahhh ade cawangan baru plak...tapi bagus la..pavilion tu paking berapi la....mencik aku

elly @ suely said...

bola plak yg disalahkan ye ekekeke

 
template by suckmylolly.com