PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

18 May 2009

YANG TERBAEKK WOKKK

AFUNDI IZZ.. eh.. budak ni kekal masuk AF hingga selamanya. kahhh
( takde kena mengena dgn subjek utama..hehe)
Hafiz.. Champion AF7.. apa pun TAHNIAH ... hafiz mmg BAGUS ..BERBAKAT & SESUAI menjadi ICON ARTIS MUDA MALAYSIA... Aku memang dah jangka dak hafiz ni leh jadi JUARA disebabkan prestasi vokal & persembahan dia yg konsisten dari minggu PERTAMA hingga FINALE. Aku rasa tak melampaulah aku kata HAFIZ ni antara pelajar TERBAIK dalam sejarah AF. Apapun aku DOAKAN hafiz dapat menamatkan pengajian dia & akan menjadi IKON MALAYSIA yang diimpikan...... YANG TERBAEK AWOKKKKK!!!! TAHNIAHHH!!! Aku salah sorang PEMINAT SETIA AWOKKKKK yang sanggup menatap TV disebabkan mamat ni. Bukan kerana paras rupa tp bakat dia. AKU gak yang SANGGUP VOTE aril & AFMASUK aril ni. So, sesiapa yang tak suka dia ni masuk balik... lupakan jela ye kowang sbb bagi AKU.. aril ni LAYAK masuk BALIK sebagai FIGHTER yang sihat kepada kengkawan yang lain. Masa aril ni terkeluar aku rasa cam dah x best jek AF ni sebab aku rasa HAFIZ sorang je yang dapat MENGHANGATKAN af kali ni. AKIM & Yazid & ISMA sekadar pelengkap FINALE je walaupun dowang pun berbakat cuma kena perlukan sedikit peningkatan. Aku memang dah agak ARIL akan dapat no 2 .. bukan aku X SOKONG ARIL tapi aku nampak HAFIZ more konsisten dan saingan terdekat adalah ARIL. Bagi aku xpela aril dapat no 2 bagi menutup mulut2 mereka yang kononnya menyalahkan aril & pihak ASTRO memasukkan aril semula. Takpela dik ... ko klua ni.. ko survive dengan muzik ko & aku rasa ko leh pegi jauh.

4 comments:

♥ Eda ♥ said...

aku paham..ko semuanya kemaruk...kahhhhh...tak kisah la ..asal ko bahagieeeeee...hehe..

fazilzura said...

heheh ko mmg peminat AWOK tu ila... dia dpt 2nd pun kire ok dh tu .. AFMASUk tu pun dh kire rezeki ..

siap terbang guling2

Rafizah Nordin said...

aku minat gak kat wok tp last2 aku terminat kat akim lak
frust gak akim jatuh tempat ke tiga tp aku tau kenape...sbb aku tak undi akim pun wakaka sesape pun tak undi muahaha!!!

FaizAmYAirieL said...

fuh ko punye komen...mcm juri profesional tu...ape pon aril ni encem gak erk..almaklumla aku x penah tgk af ni..kahhh..aku pon sukela aril ni sbb name die nak same dgn anak aku airiel..ekekek..leh x?

 
template by suckmylolly.com