PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

29 June 2009

GOOD LUCK HAZIQ

Entry ni khas untuk anak buah aku pertama ( anak sulong kakak apis) yang telah selamat sampai ke Moscow, Rusia semalam. Haziq dapat further study dia ke Rusian Aviation Institute & meneruskan pengajian dalam Engineering of Aeroneotic. ala-ala bakal jd engineer kapal terbang, kapal angkasa gitew. Aku sekeluarga mendoakan dia selamat mulakan hidup di perantauan & berjaya menghabiskan pengajiannya selama 51/2 tahun tu.

[Sekitar Majlis Doa selamat yang berlangsung jumaat malam lepas di umah mertua aku @ atok nenek dia]
[Kenangan izz & haziq..telinga capang sama & badan pun lebih kurang je kecik]
[kenangan bersama makcik-makcik & mak dia]
[ sepupu lelaki]
[ izz suka bergurau dgn abg jik dia..lepas ni x dapat beraya bersama :(]
[ tgk tu izz..asik nak 'peace' je]
[ 'peace' lagi]
[ wahhh ..duit poket hasil hadiah dari atok, pakcik-pakcik..kayo!]
[ Izz & hani - adik kepada haziq]
[ majlis berlangsung]
[ pak imam kecik ]
[ aku yg keletihan selepas berjimba di kotak merah]
[Sekitar KLIA Airport.. sabtu malam] [ beware H1N1] [Izz & kakak sepupunya, alya]
[ kenangan dgn mak su + izz]
[ satu ari nanti izz pun nak jadi cam abg jik] [ dimanakah saya?] [ selamat tinggal malaysia!] [ selamat jalan Haziq..mak su + acu + izz doakan ajik berjaya.. :( sob..sob..sob]

9 comments:

Bed said...

bestnye further study dlm bidang engineering ni....hopefully izz pun akan ikut jejak cousin dia ( betulkan kazen izz ? )...

~~ciklinn~~ said...

good luck ajiq....

MUMMY ILA said...

bed~ aah.. abg sepupu izz. cucu pertama dlm family mertua.aku pun doakan izz bijak cam abg dia ni

ciklin~ doakan kejayaan dia

nasz said...

good luck to aziq

FaizAmYAirieL said...

owhh ini rupenye kenduri yg di attend selepas gedik di rb ari tu..ekekekee....wahh sure gile genies anak buah ko ni kan kak ila...sedey jugak part die nak berangkat tu..eehehe..good luck jugak to haziq sepupu izz ni...ngee...5 1/2 tahun lame tu...huhuh..sure mak die rindu dendam nanti kan? ehehe..xpela utk mase depan anak die jgk..

Nur Syafawati said...

tahniah buat haziq..belajar rajin2 yerk...sejuk pewot mak pak membesarkan dia..jauh tul ke rusia pegi belajar..good luck to haziq..harap2 anak buah nye nanti jadi mcm tu yer...aminn

elly @ suely said...

gud luck haziq! tingat kat 2 org kezen aku yg kat luar negara sn sbb bajar... sorg di jepun sorg lg kat monsura mesir...

iera_ayen said...

tahniah haziq... syok kan tgk bila kita berjaya camtu...tp kan ila , akk tgk pic kat airport tu akk sedih lak,... bila dia lambai tgn tu...sob sob sob...huhuhuuu...mcm dia bye bye kat akk plak..

apa2 pon doa dari akk moga dia berjaya dunia & akhirat

ai said...

GUD LUCK AJIK... :)

 
template by suckmylolly.com