PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

23 June 2009

PART 3 : TRIP BAGAN LALANG, SEPANG

kesinambuangan cite petang sabtu lepas.. selepas makan lunch.. aku ngan izz jalan2 tepi pantai. Disebabkan aku demam, aku xde la nak mandi ke apa cuma layan kehendak izz yang nak p mandi.

[teruja nak ke pantai] [hehe....aksi peace yang x kesudahan..]
[mummy & izz di persisiran pantai]
[ jari jemari kaki kami sama :) inilah btol anak mummy]
[apa kes anak banak ni? sangat sukakan pantai sampai jd gini]
Lepas puas main di pantai...kami balik ke home stay...time nak balun durian plak. Biras aku, abg nan bawak durian byk. Free katanya..orang kampong bg dia ..tula untung bila bekerja buat projek di kawasan kampung. hehe kami lg untung dapat makan FREE
[santapan aku di petang ari]
[huhu...makan sampai lobam]
[biras-biras aku yg sedang pulun durian....]
[huhu..rajin sungguh anak2 buah aku ni. ke mana saja sure study x tinggal..
harap izz dah beso ngikut jejak langkah abg kakak dia ni ]
[ ni la baju upin ipin izz yg baru.. dah byk lak koleksi dia]
-bersambung-

11 comments:

Bed said...

baper ari trip ke bgn lalang tu la?
seafood kat sana dgr citer murah...
betulke?

MUMMY ILA said...

bed~ 2 hari je bed tp ada je aktivitinya. hehe.. seafood kira murah la jugak dr port klang.

As said...

sonok tgk org mandi laut... ehehehe... hmm izz suka mandi laut ya... happy tul tgk dia...
paling x tahan tang doyan tuh... terliuq tgk.. dah la peberet...

ai said...

nampak cam dah besar lak si izz..heh heh

el said...

hahahah gelak tgk pic ko tertungeng tu ila...comel hahahahaha...

haii lama x pi pantai...

Nur Syafawati said...

makkkkkkkkk oiiii..sekotak doyan korang mkn!??!?!?!?!ish2..patut la ko domam ila oi..huhuh..sonok nyer coti2 mcm ni ngan family..ramai lak tu....izz mesti sonok kan..kan..kan..

FaizAmYAirieL said...

izz pon tunjuk peace 1 mcm airiel erk? ehehe..mak aihh...durian banyaknyee..aku dari ari tu teringin nak mkn durian selepas tgk ramai jgk yg membalun durian tp x kesampaian lagi..ehehe...beshnye mandi laut..dah lame aku x mandi laut..

MUMMY ILA said...

as~ dia mmg teruja dgn pantai tp kali ni dia takut skit sbb pantai bagan ni paya bakau. dia cam geli bila kaki dia tengelam dek pasir basah.hehe

ai~ besar tang mana tuh? wakakaka..

el~ tonggeng pun comel..hebat gak aku eh..heheh

sya~ aku demam b4 pegi.. sampai sana aku pale sikit ting tong..

paeh~ peace izz byk version..

eLYies said...

syok la tempat ko holiday ni ila.....berapa semalam sewa umah tu..teringin plak nak pi....

eLYies said...

syok la tempat ko holiday ni ila.....berapa semalam sewa umah tu..teringin plak nak pi....

MUMMY ILA said...

yies~ rm200 semalam.. ada 3 bilik siap katil..+ aircond + kipas. dapo atas tempat masak gas..fridge..mesin basuh.. hehe
astro semua channel ada. hehe.. best

 
template by suckmylolly.com