PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

30 July 2011

AKU & maaduu



oh yeay! masa untuk meroyan depan kamera. sejak bila jadi model maaduu.com ni??
harusssslaaaaa...dah laki aku photographer. sure la aku kena posing sakan kan walaupun agak poyo giteww... yang penting perasan "COMEL, CUTE" hikhikhik

sesapa yang x tahu apa tu MAADUU? meh sini aku nak war-war..sesapa yang meroyan drama-filem korea, lagu-lagu k-pop. ini adalah laman video streaming yang dibangunkan oleh warga malaysia yang hanya memberi hidangan korean produk. macam tonton.com.my la, mysoju.com, dramastyle.com..
Disebabkan aku paling cute cam orang korea ..aku bertuah terpilih mendapat t-shirt xklusif dari http://maaduu.com
korang percaya ke sebab cute aku ni?? takla aku gurau je. Aku dapat sebab join contest
1000 ahli bertuah yang LIKE page maaduu di Facebook. Syaratnya aku kena post gambar aku bersama shirt dorang. Kalau cakap pasal ni, takde hal laaa.. over dah ko! mengalahkan promote drama korea dah gayanya.

Apa nak buat kalau dia GILA SEWEL kan.. laki aku layankan aje sebab dia tau aku mmg gila sejak belum kahwin lagi, cam dia la GILA BOLA.. aku GILA BOIFREN KOREA.. hahaha kombawo hafiz hyung. saranghea!! :)

2 comments:

aesh came said...

hehe demam korea melanda~

Mizz_Ila said...

haha lama dah demam ni..dah sampai tahap sawan dah.

 
template by suckmylolly.com