PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

13 June 2010

SEMUA KERANA FAIZAL TAHIR!

mood story aku dah mai dah... meh sini aku nak cite skit eh banyak pasal aktiviti aku minggu ni.


semalam, siang hari aku x g ke mana pun memandangkan encik somi aku g klua amik gambo pengantin di keramat. So, aku dok umah mana leh dok diam..tu bukan aku la tu.. tetiba aku bertukar jd cleaner. Habis 1 umah aku bersihkan. penat wooo tp hatiku senang tgk umah bersih.:)

malam tu baru la ada aktiviti. aku 1st time g majlis ELKEN.. kowang tau kan ELKEN tu hape?.. ELKEN ni cam AMWAY la. aku dulu penah la join member masa bujang2 dulu..dah aku ni mmg jenis x pandai meniaga benda2 camni. so sekerat jalan je. dulu aku join pun sbb nak tolong arwah kawan aku ni jd downline dia. hehe. nak kata best tu idak gak.. bayo RM45 hanya aku nak tgk NING BAIZURA & FAIZAL TAHIR tp aku silap langkah sbb dowang hanya nyanyi 3 lagu je.frust gak..:( tapi xpela..aku dapat gift ELKEN SPIRULINA 2 kotak. (cehh..konon nak nyedapkan hati la tu)

Walaupun aku frust dapat tengok dowang nyanyi kejap tp ada kenangan yg menggelikan hempedu aku. hahahaha....

Kowang nak tahu pesal pe?.. hmmm sure la nak tahu kan kalau x wat pe nak baca karangan sekolah aku ni. Dalam aku syok nyanyi2 follow si ning baizura menyanyi, aku perasan ada x kena dgn kasut ning. sekali hamik ko!.. tapak kasut but dia tercabut.. hahaha.. tu la dok menari sakan sekali hameeekkk!! tapak akakkkk tercabut nokss!.. iskh..iskh..cian dia. Tapi dalam aku gelak-gelakkan si ning ni.aku salute gak la kat dia sbb profesional mengontrol situasi malu tu. dia teruskan nyanyian dgn berkaki ayam saje. hikhik..puan ning lenkali nak wat show beli kasut mahal2 skit ..x pun lekat gam gajah siap2 dulu sblm terloncat2.. aku x bape kenan baju si ning ni sbb skrang ni badan dia agak debab. kurang sesuai dia pakai baju seperti itu. eh melebih lak aku kang kena saman lak dgn si ning. ampunnnn kak ning!..

ada lg cite lg.. si faizal tahir ni buat persembahan utk penutup. Sore & persembahan mmg x mengecewakan. mantopppp gileekkk.. x sia-sia aku jd peminat "ROCKERSTEIN" dia. Biasala kan kalau si FT ni buat persembahan mmg x reti diam atas stage.. luar stage bawah stage dia pegi. mmg best. tp yg x bestnye abang-abang RELA ni overs plak. Si FT ni nyanyi la kat luar stage means dia nyanyi terus ke depan penonton tp abang2 RELA kerumun dia konon2 nak jaga la keselamatan. Yang x logiknya, penonton mana leh merusuh nak rebut si FT tu. sesiapa yang penah dtg ke stadium national bkt jalil sure tahu keadaan kerusi penonton dan juga padang. Ada lorong besar & tinggi yg memisahkan kawasan padang. si FT ni bengang la.. x seronok mak nak menanyi nokkkS!.PLS..PLS..TEPI-TEPI!...

si FT ni terus naik atas stage..lepas tu dia siap sound baik kat abang2 RELA.. jangan kerumun dia sbb dia x ke mana pun.. ahahahaha.. adehhh macam2 la.
xpela kan penat2 g sana hanya dgr 3 lagu FT tu kira cam aku henjoy2 jela dgn en.somi ..anak & kawan2 aku. best gak sekali sekala klua dgn kawan2 semukim aku ni.. 
meh aku letak gambo2 aku kat sana malam semalam... ;)




:: ni la geng member sejati aku..kawan dari kecik lg ::
:: aku &angah teman serempit masa sekolah dulu ::

2 comments:

fazilzura said...

alamk.. x leh bygkan tapak tercabut.. sib baik leh cober.. kalau x, tertongeng ler

ILA HAFIZ said...

hahaha.. tu la pasal.. tgh2 dia menari sekali berkepelet tapak kasut tu. haha..

 
template by suckmylolly.com