PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

07 July 2010

RESULT PEKSA IZZ

Tahun ni izz dah start kelas "playschool" fulltime di Taska. Takdela aku mengharap apa pun cuma sekadar nak bg pendedahan awal dalam dunia sekolah. Memandangkan izz pun jenis suka join aktiviti kelas ni sejak umo setahun, aku pun registerkan dia secara sah tahun ni. 
Masa mula2 dpt fail semester 1 dia, aku tergelak kejap sbb cam x percaya je tengok hasil2 keje sekolah dia buat. macam x logik je umo baya dia leh minat buat keje2 seni. tp pkkan balik apa yg cikgu dia ckp tu cam logik gak sbb mana x tumpahnya kuah kalau x ke nasi kan?.. dia ni mmg ada mengikut minat kami laki bini. suka pada kerja2 seni.
kalau tgk result exam dia kat bawah ni, rasa bangga gak dgn dia sbb dia cuba buat yg terbaik. ada dpt A. hehe.. :)

Bab sebutan, hafazan ni dia mmg aku akur ..kurang skit sbb masih pelat & masih lg menggunakan ayat2 jerman dia. kami di rumah sentiasa bercakap dgn dia & maybla sbb keturunan gak ..acu dia pun pelat sampai umo 6 tahun. x pelikkan..janji dia paham arahan..pandai meluahkan apa dia nak ckp & aku pun leh paham. tu dah alhamdulillah....
yang aku tandakan "Right merah" tu antara benda yang terhasil dr bakat & minat semula jadi mummy & babah dia. Bab nyanyian mmg marveles..sgt cepat dia hafal. bab seni2 kreatif pun sama..suka gak cam makpak dia. hehe
tu jela aku nak share pasal izz ni.. harap semester akhir nanti ada lg kemajuan yg dia leh buat.. u can do it boy!!! mummy & babah sayang izz...muaxh...

2 comments:

Aellynn Darlene said...

gud job aban izz!! nanti adik kuar, izz ajar aliff, ba, ta... YAYA!!

A.I said...

wahhhhhhhhh!! izz budak cerdik. bravo! (^_^)

kalau dekat ngan izz, leh auntie ajak ely join sekali..hehehe

 
template by suckmylolly.com