PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

27 June 2011

KOREAN`S TOP IN MY HEART -_-

Yeay!! mari mengembangkan bijik mata, mengembangkan tekak dan mengembangkan segala-galanya. Mood aku nak berblogging kali ni asik nak cite pasal KOREAN saje. Bukan x support artis tempatan, mana yang kenal aku sure tau aku ni pun follow gak artis tempatan tapi dowang tu sebenarnya POYO!..wat sakit ati aku je,.Layan artis KOREAN lagi baguih.. bukan nak banggakan dorang tapi dorang pandai layan peminat. Nak banggakan pun xde cuma aku minat cara KERJA dorang yang PRO. (mampus aku kena saman dgn artis malaysia) hahaha

sajo la nak menunjuk kat korang muka-muka yang berada di hati aku.. ( suami & anak tu korang xyah la tanya. sure la dowang ada dlm hati aku sampai bila-bila) ni kira kategori peminat tegar kepada artis pojaan hati. Kalau dapat nengok dowang ni menyanyi ke menari ke bercakap ke berlakon ke kembang kempis hidung aku. kahhh..

taraaa! 

1- AHN JAE WOOK :)
2- Bi RAIN *_*



3- LEE SEUNG GI  <_>




4- 2PM



5- KIM HYUN JOONG




2 comments:

irma said...

haha sib baik xde baby dlm pewot ko ila....kalo tak harus kuar2 mata sepet cam wani dlu...peknen dia asyik ngadap org korea je...huhu

MUMMY ILA said...

kak irma : hahaha kalau sepet pun ikut aku la tu. aku ni mata idok la beso mana. spesis dorang jugak cuma kulit jela x segebu dowang tu. :) izz amik tang rambut sbb dulu pun ngandung dia ngadap korea gak. hahaha

 
template by suckmylolly.com