PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

12 January 2011

Chayo Rubi

comel kan?.. PURSE BUNGA.. :)

di sudut belakang tertera nama ILA :)


TERIMA KASIH buat RUBI dari RUBI`S CREATIVE CRAFT  yang telah memberi GIFT hasil cabutan peserta bertuah untuk GA anjurannya.

1st time sebenarnya terima hadiah cam gini, bila dah dapat suka la sangat sampai sayang nak gunakan. Takut rosak, takut hilang, takut kotor, takut orang jelessss... hahaha

Nampaknya hasil kerja tangan ni memang halus & sangat berseni. Kak ila doakan rubi maju jaya dalam bisnes krafttangan yang sangat unik ni. Jangan putus harapan, insyaALLAH ada rezeki untuk baby baru nanti :) untung baby dapat mama yang sangat kreatif.

Apa pun kak ila berbesar hati meletakkan link RUBI`S CREATIVE CRAFT di sudut link jualan dalam blog MUMMY ILA.

So, kawan-kawan, bloggers semua yang berminat dengan hasil kerja tangan rubi ni leh la layari ke blog nya http://rubiscreativecraft.blogspot.com/
Banyak jenis yang boleh anda beli & buat tempahan.

ucapan khas buat rubi : TQ sekali lagi & kak ila doakan rubi selamat melahirkan baby yang comel. :)



2 comments:

Rubi Hambali said...

wah cayang kak ila..tQ rubi doakan akak dimurahkan rezeki..hee rubi bace sal kak nye costumer day tu rase cm best je..huhu t rubi p melawat library UIA cr akak..

ILA HAFIZ said...

orite darling.. kak ila kat digital library,.

 
template by suckmylolly.com