PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

12 January 2011

Memorable Anniversary Contest By Lelord


meh join sebelum terlambat

TO MAMANAJLA.. HAPPY BELATED ANNIVERSARY :)
semoga kebahgiaan bersama anda berdua selamanya

Gambar ni diambil pada 15 oktober 2007 ketika menunggu turn nak naik EYE ON MALAYSIA, Tasik Titiwangsa. KL satu ketika dulu.

Sewaktu gambar ni diambil, ila baru sahaja habis pantang selepas melahirkan anak pertama , AHMAD IZZ HAYDER pada 6 ogos 2007. Kebetulan pulak masa tu baru habis pantang & semua umat islam menyambut Hari Raya Puasa. Disebabkan tahun tu, ila berpantang dan beraya di rumah mertua (mmg dok situ pun), kami amik kesempatan pergi ke Tasik Titiwangsa yang juga berdekatan dengan rumah mertua.

Dah lama sebenarnya nak naik EYE ON MALAYSIA tu tapi hubby kata wanita pregnant xleh naik. Dengarla pulak benda tu nak ditutup hujung disember. Apa lagi ajak la ke sana.
Oleh kerana dah bulan oktober, kami amik peluang menyambut advanced ulangtahun perkahwinan kami yang ke-3 tahun. Memang tiap tahun kami akan sambut di tempat peranginan/perlancongan. Jadi tahun tu hubby kata kita percepatkan. Tu la kelainan sambutan anniversary kami dari tahun-tahun yang ada. Hubby ckp anggap la ni 1 kenangan ulangtahun dpt naik EYE ON MALAYSIA, hadiah pengorbanannya beratur panjang nak naik benda tu. hehehe
1 lagi hubby ila gayat gak tapi disebabkan ila, dia gagahkan jugak. Hadiah berharga gak tu. :) selain tu anak ila, izz pun baru 2 bulan lebih dapat merasa naik EYE ON MALAYSIA tu. skrang dah x dapat naik kan? nak naik kena g flyer singapore ke london ke.. jauh semua tu. atleast dia merasa walaupun masa tu dia x paham apa-apa. skrang ni kalau dia tengok gambar ni, dia bangga sangat. "izz naik buai tinggi kan mummy"..sehingga kini kami sentiasa mengingati kenangan tu sebab itulah tahun yang lain pada lain.

Seperti biasa syarat2 kena dipatuhi :)



1. Follow blog MamaNajlaaPunya & JoinContestCanteek jgn lupe boh dlm bloglist (pas abis contest nak buang ok jek) << dah boh dah


2. Tepek banner kat n3 & sidebar jgn lupe linkback << dah tepek dah


3. Ceritakan korang punya memorable anniversary...kalau ade bukti bergambo lagi best! contoh cam dapat keta ke, berlian ke, g makan2 berdua2an ke hehhehehe << ok dah cite dah.. meh baca :)


4. Tinggalkan link kat komen >> ok


5. Pemenang dipilih berdasarkan korang punya "memorable anniversary" yg aku ngan darling rasa paling best dan menikam di kalbu :) << ok





6 comments:

Lelord said...

hehehheh ila banner contest kat n3 xdek pun

ILA HAFIZ said...

eh yeke..alamak tertinggal :)

Lelord said...

tq join & good luck ila

elly @ suely said...

ila kurusnye ko.......... comelll...
jom gi belog aku, aku tag ko join contest!

ILA HAFIZ said...

ahahaha.. ye skrang sya sudah gemok. adehh letih tol nak kuruskan balik badan gedebush ni.

k..k..nanti aku singgah

Mama Herda said...

comel ko time ni ila oiiiiiii......i like!!!!

 
template by suckmylolly.com