PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

25 November 2009

ASTRO BOY

Astro boy ni series science fiction yang terkenal dlm dunia manga. Animasi dari jepun yang telah difilemkan ni menceritakan "astro" sejenis robot yang telah dicipta oleh Dr. Tenma. Dr. Tenma ni seorang saintis robot yang banyak menghasilkan robot di Metro City. Dia telah kehilangan anak lelakinya, Toby semasa pelancaran robot yang telah disabotaj. Disebabkan dia bersedih atas kematian anaknya, dia menghasilkan klon dengan memasukkan sel DNA toby di dalam sistem astro. Astro telah dihidupkan dengan memori toby tp dia tetap robot & x sama seperti manusia biasa. Dr.Tenma kecewa & sedar astro bukanlah toby.. astro telah menjadi penyelamat manusia.. saksikanla lagi di panggung berdekatan.. haha (^_^):: izz dah concerntrate nak tgk wayang :: :: bising mulut dia time starting movie astro boy tu...haha :: :: sebelum tgk wayang..temankan mummy buka puasa dulu :: :: dinner @ Burger King KLCC :: :: pembuka selera...APPLE PIE.. mmg sedap dr Mc D pie.. :: :: konon wat muka chumel la tu :: :: izz layan nugget thunders :: :: Lepas dinner...jalan2 dulu sebelum show ..izz xleh nampak benda ni sure nak naik :: :: badan dah naik bus..tp hati dah terpaut ke kete sesame street plak :: :: ceh pandang2 kat mummy.. bodek la tu nak naik kete lain lak lepas ni :: :: pemandu berhemah :: :: yeayyy melayang rm1 mummy.. naik kete ni plak ..nasib murah :: :: suka tol naik benda ni tp letih gak aku melayan dia :: :: muka xleh nak senyum..contol macho sbb ada awek2 lalu senyum2 kat dia ::

5 comments:

el said...

kemain ko xplain astro boy tu eh
hehehehe...
smart la izz geram aku lama x tgk pic2 dia...muke mummy dia makin cun lak tgk..chumell banget

mamashasha said...

aku pun suke izz pakai gitew..encem banget...hehe izz la astro boy tu...bagus la izz behave dlm cinema...!

FaizAmYAirieL said...

wahh izz tgk wayang erk...beshnyee..dah lame x bwk airiel tgk wayang..ngee...besh x cite tu? tp airiel ni jenis x bape dgn katon kang telompat2 die dlm wayang tu..die hanye diam kalau tgk cite seram je..ekeke..anak aku pepelik skit..ekeke..eh skali lg terlior tgk pie burger king tu..ngeeee

♥ Eda ♥ said...

alahai izz..kecik2 lagi dah layan karok..tgk wayang...kekasihmu jugak yg tak dapek..sebab perbedaan perangai...ekekeke...weh g tgk wayang pun bwk dslr gak eh...lenguh bahu jerk..ekekekeke

MUMMY ILA said...

el : hahaha.. aku xcited nak bgtau pasal astro boy ni. hahaha.. thanx la kata aku makin cun.. cute dah lama tau..wakakakakaka perasan!

Bed : izz mmg senang dibawa ke mana saja cuma 1 je yg buat aku xleh tahan kalau berjalan dgn dia. Dia mmg MALAS berjalan kaki. kalau xde stroller.. 24jam nak berdukung.. oh no!!! aku mmg x biasa dukung budak lama2 walaupun dia kecik tp hantap.. huhu

faiz :bawak la airel. lepas ni aku nak bawak izz tgk movie lain lak. izz ni cam aku gak minat movie animasi..cite2 korea..p.ramlee..lawak2.. no halnye sure dia dok diam. hahaha... pie Burger King mmg sedap ....aku mmg suka.

eda : nak wat camne dah mummy & baba dia kaki merayap. nak tinggalkan dia xde sapa nak jaga. angkut jela ke mana saja nak pegi. Kebetulan lak dia jenis easy going.. no hal la p mana2.

beb.. cik konon aku berat 502g je besen.. dah nama dslr kit. ringan dr dslr lain. xde la terasa beratnya..

 
template by suckmylolly.com