PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

07 November 2009

EPI BESTDAY SYAFA

epi bestday to youuu.... epi bestday to you.... epi bestday to NUR SYAFAWATI...epi bestday to youuuuu!!! Seperti yang dirancang.. mak ayam kapet sebulat sore nak selebretkan befday sya ni bersama. Memandangkan version "karok".. x semua mak ayam yg dapat perlepasan imegresen. hahaha Nampaknya hanya geng lesbo je yg selalu memenuhi sesi karok utk kali ni jugak. Ada kang geng mak ayam yg x dijangka akhirnya dapat cop perlepasan sempadan utk join kami jugak. Walaupun dia x men"sumbang"kan sore tp dia makan all the time mengikut perjanjian dia & pihak berkuasanya..:) Apa pun Tenkiu kepada FAIZAH..sbb sudi menjadi penaja KEK & Tenkiu gak sbb sudi membayar karok utkku & alyn sbg hadiah kuiz yg kami menang tempoh hari.. Lucky...lucky.. Tenkiu lg yg banyak-banyak kali (ni bukan bodek tp dgn harapan leh naik WISH lama skit lg).. sbb sudi membiarkan AKAK ko ni yg JAKUN a.k.a peghok naik ke dalam WISH ko yang cantik, modern, contemporary, canggih menawan tu. ko mmg best dr dulu hingga kini (ya rabbi mengampu tol aku ni.. tp ikhlas ye paeh ^_^).... Berbalik pada tajuk asal, meh kita tgk2 apa yg berlaku...zaaaaaaaaaaaaassss (gambar lain di album fb ye)

:: KEK ditempah khas dr kak za ..idea dr PAEH..kelulusan bersama dgn AKU..hehe :: :: adakah aku sedang gersangggg??? :: :: suasana di kotak merah...melalak, joget, makan, bergambar, gelak, maki hamun :: :: mak yong mmg lepas geram..nyanyi saje..sedap sore dr perut(anak dia nyanyi).. jiran sebelah 1st masuk kotak mmg lepas gian..makan..makan..& makan & tapau..awakakaka:: :: mereka yg bersamaku :: :: aksi lesbo sejati.. manja-manjalaaa...cam x biasa.. ni sopan je.. :: :: aksi lentok liok ..raba skit tp cover..kamera snap atas je :: :: aksi mereka yang JAKUN ... kami lah model TOYOTA ::

9 comments:

Fiza Nordin said...

epi belated besday sya...

sure hevox gilos tu... eheheeee akulah salah seorang yg tak mendapat pelepasan imegresen tu wakaka nak umpan pun xleh pasai awai2 dah naik bendere merah.hahahaaaa

thanks faez kerane sudi menjadi penaja kek dan secara tidak langsung akulah jadi tukang membuatnya tu...harap korang suker dan memenuhi citarase.biaselah amatur mcm aku ni...hanya design gitu yg dapat dihasilkan.insyaAllah practice makes perfect...

thanks again!

As said...

Happy b'day syafa...
gempak giler tgk ila celebrate b'day syafa... hmm karaoke lagi...

MUMMY ILA said...

kak za : sedap beb kek tu.. :)
xpe kak za nanti kita wat gather outdoor lak.. akan ku pikirkan masa yg sesuai....

as : hahahaha ni pun hasil kerjasama kengkawan yg lain yg mmg sportrim.

ai said...

Ala....kalau tak, aku pon join. tp cam x sedap plak. Abah tgh sakit, aku bleh melalak bergelek plak. huhuhuhu....


nampak cam sedap je kondom tu.. :P

fazilzura said...

wah .. baguih2 siap ado majlis kapet meroh yek ... almaklum daku xdak.. so x tau pun hal ni.. but its ok... to bday gurl .. hepy besday(aku siap dh wish awal)...

wah paeh jd tokey kek ... eheheh sejak2 jd mak yong ni dak tu mmg suko makan benda manis2..

*** kahh xleh thn tgk itu kek

el said...

ape eh pas korg mkn kek tu
ada vibreto x..kahhhh
idea paeh kek tu mmg marveles

nasz said...

haha, aku tgk muka2 yg sama je p karok. tiba2 terselit muka yies

FaizAmYAirieL said...

yeahh...mmg kite kaki ronggeng kan..amboi bodek lelebih erk..nnt kite jalan jauh skit erk..ekeke..tungguuu daku slim telebih dahulu yer..ngeh ngehh

FaizAmYAirieL said...

yeahh...mmg kite kaki ronggeng kan..amboi bodek lelebih erk..nnt kite jalan jauh skit erk..ekeke..tungguuu daku slim telebih dahulu yer..ngeh ngehh

 
template by suckmylolly.com