PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

16 November 2009

MARATHON WALKING

cite weekend lepas.. minggu yg amat bz bersama insan tersayang. Sesi marathon walk utk membakar sedikit sebanyak lemak yg dah tepu di badan. Budget laki bini park kete kat orange pub & jalan kaki ke PAVILION utk sesi karok bersama RIFC (Remy Ishak FC) .. hanya orang2 penting RIFC je join.. kekeke... lepas tu kami gerak dr PAVILION merendek berkaki ke LOT 10-SG WANG (round& shopping skit) - KL PLAZA- LOW YATT. Kalau x disebabkan hujan , kami dah nak ke BERJAYA TIMES SQUARE.. nak lepak2 sana & bawak izz p theme park kat sana. Memandangkan hujan lebat.. kami balik jela & cuci mata di LOT10.. lepas tu terus ke PAVILION. Lama x berjalan kaki camtu sejak beranak ni..habis 1 badan aku sakit2.. haha..padan muka! tp x serik lg..bersambung ke ahad.. THE CURVE-IKEA-TESCO..marathon walking gak.. hasilnya arini aku sakit badan. haha...lantak! jgn manjakan badan!.. hehe :p Sesi marathon semalam x de sbb x bawak kamera. Cuaca x elok takut basah memandangkan kami nak beli byk barang dapo..

:: RIFC Karok time :: :: suka view kat sini :: :: deco di perkarangan PAVILION :: :: Baby Man United :: :: budget holiday obersea la kunun :: :: model COMBI :: :: pose la nokkkkss!! :: :: sesi pose dgn anak plak :: :: candid gurau anak banak :: ::aloh sayang mummy :: :: me & son :: ::kes xmo berjalan...ni la jadinya :: :: sanggup bergayut ::

6 comments:

mamashasha said...

ila...ko mmg big fan remy eh? kim salam kat dia ye....

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

huish beria karok, semput kang.

chewah, anak teruna tu still sweet as ever.

Nur Syafawati said...

marathon???good !!!semoga ko bertambah slim lepas ni..lepas ni boleh marathon lagi eh!!!!abaikan kaki yg sakit tu..kahhh

el said...

remy xjoin sekali ke
bagus2 x lah aku jeles nengok
hehehehe

FaizAmYAirieL said...

eh mane remynye?? daku nak tgk remy jerk..ekekee..kalau anak aku confirm boy smg die macho macam remy hendaknye..kahhh tetibe jerk..ekekeee

MUMMY ILA said...

haha..kalau remy ada aku tau kowang sure meroyan. posting akan dtg aku tampilkan remy buat kali kedua disini. muaahahahahaha...!!

 
template by suckmylolly.com