PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

17 November 2009

BOT STIM @PV10

Memandangkan skrang ni musim HUJAN..sejok-sejok ni elokla kita mengHANGATkan badan masing-masing ye. Rakan mak hayam "her kocok" berbesar hati walaupun badan dia kecik utk menjengah ke teratak tingkat 3 aku ni. So, aku yang berbesar hati yg mmg segala benda besar ni pun mengajak geng mak hayam lain yg sudi, FREE pada isnin malam semalam. Aku ajak yg mana2 ada je. Versi POTLuck.. steamboat menu utama..pakat sorang bawak 1 bahan je tp alhamdulillah rezeki kita mmg berbaloi-baloi kan?..penuh meja aku tu.. mmg kenyang bangat la kowang makan. Aku just tambah nasi goreng & sup spirals utk anak-anak tp mak bapak pun selera shock. heheee...takde apa aku nak bebel kat sini..layan jela gambar di bawah..ada lg gambar lain tp di Facebookku..sila lah ke sana...Anyway THANX EVERYONE sbb sudi meluangkan masa bersama2..... i lap u olls.. next gather ..coming soon...PEACE NO WAR

:: barisan VVIP Mak Hayam :: :: Nasi goreng cili api PV10 :: :: STEAMBOT @PV10 :: :: model STEAMBOT MAK HAYAM :: :: kowang nak ke?? meh sini kitowang suapkan :: :: nyum..nyum.. sup pasta(spirals) special :: ::sos steambot yg aku bikin sendiri..amacam? :: :: DIA yg kami raikan :: :: kami happy dpt berjumpa lagi :: :: her...dah stim..apa nak buat ni?? :: :: opssss...18sx. nasib aqila x nampak :: :: tetiba je plak izz ni bermanja2 dgn mizi.. :: :: THANX her kocok.. sudi ko datang ke rumah aku.. nanti aku GAGAHkan ke rumah ko plak.. InsyaALLAH tahun depan kami sampai! ::

9 comments:

el said...

byknyer dia pya steambot tu haaaa
meriah gilosssss
huhuhuhuhu nak join gak lenkali bleh x

MUMMY ILA said...

el- bole jela.. wat appoinment dulu..wakakaka

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

aku mana wei?

MUMMY ILA said...

tinie: ko ada dalam periuk tu.. hahaha

elly @ suely said...

gather2 ngan her kocok plak eh...
besnye besnye.... bile le dpt jpa kowang nie....

MUMMY ILA said...

suely : tula.. bila la nak jumpa kan?..

eLYies said...

mmg best gilerrrrrrrrrrrrr...kenyang sangat2...hehehhe

tq ila....

FaizAmYAirieL said...

meriahhhh sangatt meriahhh.....terlior aku tgk smue menu...sup spirals...uhuuukkk...

MUMMY ILA said...

yies : tq gak kat ko sbb bersusah payah dtg dr KD bersama yam. & juga bola-bola api ko tu..:)

paeh : ko cam x paham..kalau dah mak hayam berjumpa ..x sah makanan x meriah alam..wakakkaa

 
template by suckmylolly.com