PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

28 January 2010

2 DAY (23JAN) : BREAKFAST & LUNCH TIME


 :: kami breakfast @ charcoal BBQ & Grill , cafe hotel kami menginap ::
 
 :: ada ruangan kids..so, izz lepak main kat sini ::
 
 :: ni hiasan cafe..cantik.. owner cafe ni orang malaysia ye..::
 
 
:: menu breakfast kami 3 banak..lapik perut je ni ::
 
 :: sos LIFE pun guna di sana... ::

------LUNCH TIME ---

Kami lunch bersama zie family kat restoran masakan tradisi brunei..
menu di order khas oleh Gboy & Zie.. ^_^
 
 :: ni namanya ambuyat.. rasanya cam dodol likat digulung & cicah bersama sambal binjai+tempoyak sambal..
i like it...sedap ::
 
 :: ni sayur togeh belacan + hati goreng  ::
 
 :: pekena ambuyat la.. gulung2 guna penyepit buluh & cicah..sedappp ::
 
 :: tu dia... elok utk kesihatan pencernaan ::
 
 :: jom pekena ambuyat ::
 
 :: masing-masing khusyuk makan.. izz je sebok nak main :P ::
 
 :: ni sedap.. urat lembu ::
 

:: menikmati lunch bersama.. sedapppp ::

--sambung lagi selepas ini ----

5 comments:

A.I said...

teringin sgt aku nk rasa abuyat tu..hohoho

FaizAmYAirieL said...

nangis aku tgk abuyat tu...uhuukkkk

el said...

penah aku tgk abuyat tu dlm tv
si zahid af tu mkn program berbuka puasa ritu..dah macam dodol aku tgk hehehe..

ILA HAFIZ said...

kak ai : jom kita cari resipinya & buat di sini.. hehe

paeh : apsal nak nangis lak?

el: mmg dah cam dodol

As said...

best nyer tempat ni... cozy jer... hmm yg penting mkanan dia sedap.. menarik tul mknan tuh....

 
template by suckmylolly.com