PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

29 January 2010

2 DAY (23JAN) : THE ROYAL REGALIA BUILDING, BRUNEI

 :: lawatan pertama kami ::
  
 :: Nampak tenang je..tp yg best FREE ::
 
:: Posing dulu sefamili..wajibbbb! ::
 
 :: kami bersama anak-anak yang comel ::
  
 :: cam bawak anak kembo berjalan pun ada..santi sentiasa memantau izz.. tenkiu ya ::
  
 :: di hadapan kenderaan di raja utk majlis istana ::
  
 :: ni dia kawan baikku yang sentiasa setia bersama kami, zie+gboy ::
  
 :: aku pun dah rupa org brunei dahhh.. sama-sama kita gebus zie :) ::
  
 :: sedap lepak atas kapet ni.. izz mmg x leh nak tgk mummy rilex..ada je dia ::
  
 :: time ni la izz nak mintak biskut la gula2 la roti la.. ada2 je budak2 ni ::
  
 :: opppssss hana sabotaj gambar mommies yeee..hehe ::
  
 :: OMG!!! sapelak yang terlepas tu???? ::

Sambung lagi ;)

6 comments:

el said...

spjg 4 hari tu zie teman korg ke?

ILA HAFIZ said...

el : ye... hehehehe

fazilzura said...

zie menjadi peneman tegar...
kalau idak , sosat le ko ila..

ILA HAFIZ said...

zura : InsyaALLAH x sesat kalau ada map.. Brunei x beso mana tp yg bermasalahnya pengangkutan awam di brunei skit..& teksi adalah sgt mahal.. ehehe.. bertuah kami ada zie. that`s y kami berpakat lama trip ni dgn zie. cari masa yg sesuai..

mamashasha said...

ila...best arr ade tourist guide...baper bayo hajah zie tu???hehehe jgn marah...adatle kan zie dtg sini ko sambut...ko g sana zie punye turn pulak......cute nye nampak hana & izz berpegangan tgn sambil jalan tu...

A.I said...

oiii! bukan men tinggi lompatan kau. ekekekeke..hepi yek?

 
template by suckmylolly.com