PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

28 September 2010

Day 1 : DiGi iPhone 4 Me


Task 1 : DiGi iPhone 4 Me
<< KENAPA SAYA PERLUAKAN iPHONE dari DiGi >>

Sejak semalam setelah melihat promo iPhone 4 di DiGi memang tak lena tido dibuatnya. Mana taknya hari anniversary dah nak dekat. Lagi beberapa 2 bulan tapi masih belum memikirkan hadiah sesuai untuk si suami tersayang.
Kebetulan pulak sekarang ni dia asyik menyebut kecanggihan & keunikan iPhone 4. 
Hajat di hati tu besar tapi memandangkan 'budget' kewangan beberapa bulan ni belum mengizinkan untuk merembat phone ni.

 
Tu yang lepas aku belek-belek DiGi promo, terdetik hati nak mencuba nasib. mana la tau kan ada rezeki nak memilikinya. 

iPhone 4 ni memang sesuai untuk suamiku yang sibuk bekerja ke sana ke mari. Lebih sesuai apabila dia berurusan dengan pelanggan fotografinya. iPhone 4 boleh menyimpan pelbagai gambar dengan resolution yang tinggi dan mengekalkan mutu kualiti gambar yang cantik. Suamiku boleh menunjukkan portfolio foto kepada pelanggan. Dengan kecanggihan 5-MP Camera with LED Flash, iPhone dapat membantu suami menghasilkan gambar yang cantik sebagai koleksi inspirasi dan idea. Memang boleh dikatakan kesemua fungsi di dalam iPhone 4 amat lah sesuai untuk suamiku yang sudah lama menjadi pelanggan setia DiGi.

Saya berdoa akan memilikinya dan boleh dijadikan hadiah istimewa buat suami tersayang. :)
 

3 comments:

zura@iwan said...

semoga dpt hajat nk beli Iphone utk si suami ye..hehe

saveme_zero said...

wish u good luck. apa pulak hadiah dr cik bg nti..??

ILA HAFIZ said...

zura : insyaALLAH

KAK SUE: ntah..haha

 
template by suckmylolly.com