PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

17 September 2009

REMY OH REMY

Sapa Remy ni? Kalau sesapa skrang ni tgh minat tgk drama melayu NURKASIH.. ni la dia pelakon utamanya, Remy Ishak. Aku ada 'date' dengan dia kemarin di Hotel Summit, Usj.Perancangan ni dah lama dari awal ramadhan lg tapi memandangkan dia bz dgn shooting drama, baru kemarin dia dpt mencuri sedikit masa utk kawan-kawan. Camne aku kenal dia ni?..asalnya dia add aku as member fb dia & kebetulan sebelum tu aku dh penah jumpa dia 7 bertegur sapa. Nak dijadikan cerita perkenalan aku berlanjutan dgn peminat dia yg lain di dlm fb dia. So, perjumpaan berbuka puasa kali ni mmg best.. ^_^

:: Remy Ishak in Person :: :: aku & kawan-kawan dr singapore ::
:: izz bersama uncle remy.. glem youuu ::
:: Remy tgh bercerita pengalaman dia berlakon drama Nur kasih "
:: opsss..gambar yg menimbulkan kontorversi..ada aku kesah?? cak..cak ..cak ::
:: cookies khas utk remy...sanggup...::
:: Remy & Bro apis.. sape kata aku gedik sorang?? laki aku ada. ::
:: 2 org budak comot yg aku minati ::
:: apa-apa aje la aksi ko ni remy..terkenan dgn aku yg sewel ni ::
:: 1 happy family (nur tiruan bersama adam ) ::
:: muka ala2 je ..hahahaha ::
:: Geng remy utk malam tu.. dikelilingi gadis jelitesss ::
:: aksi bebas ..::
psst: kalau tingin nak muntahkan diri tgk gambar yg lain. leh g ke fb ila ye...^_^

9 comments:

zai kulim said...

ala..bestnyer dpt mkn2 dgn remy pasti ramai org tgh jeles2 giler bila tgk piccas nie...

Bed said...

wah glemm gitew...ko peminat dia eh? ok gak mamat tu aku takde la minat giler sedang2 aje...mmg best citer nur kasih tuh....

el said...

wahhhhhhhhhhh remy
mmg aku peminat fanatik nur kasih
jeles nyer ko leh ramasmesra ngan remy..huhu siap bergambar ala2 nur tiruan ha kau...amat2 jeles...
semua perempuan yg p tu eh...hahahahahaha

harus add remy dlm fb ni...
ok nak g tgk fb lak

gedixxxnyer korg....geram aku..kahhh

MAS said...

jelesnye aku...huhu..oh remy..aku minat giler ngn dia ni..sib baikla aku dh kawin..hahahaha..

FaizAmYAirieL said...

OMG OMG....panas je hatiku melihat ko pelok adam wahai k ilaa..kahhhh...wahh ade cookies lagi tu utk adam..hasil air tangan kan?? eheheheee

fazilzura said...

mak aiii .. ni fanatik betui dgn si remy ni ...
daku x bape minat.. lakonan dia menjadik ler kan

Bibu said...

oiiii siap sangkut tgn ko ye kat bahu de...arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

(takper2 aku minat Adam je..Remy aku x minat kaaah)

ai said...

AKU....AKU....AKU....

erk!!!

(fensan akibat dari rasa hasat dengki yg meluap-luap!! :P)

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

p/s
woi woi apa ni asyik muka remy jer..geget kang..wakakakaka


Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Dari Tinie, Alek & Fatin :)

 
template by suckmylolly.com