PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

07 September 2009

SESI MENERJAH CIK PIPAH !

** eh budak ni pun nak interprem.. hehe. ni awal sampai umah pipah a.k.a nurafifah a.k.a sausan. kalau sesapa x perasan minah ni member m.com..
Niat di hati nak terjah umah pipah ni since last week tp aku lak di saat akhir diserang alergik sinus seperti yg terjadi skrang. hehe.. asal balik umah mak aku kat shah alm sure aku x sihat. nak wat camne.. kat sana ada kucing kesayanganku. sedih bila aku dah meningkat umo tetiba terken alergik ni. Amat alah pada bulu kucing. Jadinya ahad lepas baru berkesempatan nak terjah. Rumah pipah ni x jauh dr umah mak aku.. 8min perjalanan. Lawa umah ko pipah..rezeki kowang la anak banak. k la mari kita lihat pipah anak banak....***
:: tu dia aku kalau dpt bercakap mmg xleh stop.. sampai apis ajak aku balik..kahhh
sian ko pipah dgr taklimat aku.. kahh ::
:: ni dia baby kedua pipah & hubby...gegirl gak :: :: comel sgt cam muka ko pipah.. sweet jek ::
:: nyenyak tido..malam berjaga..kahhh ::
:: IMAN namanya..cukup simple cam nama kakak dia gak, BUSYRA ::
:: tenang je melihat dia.. semoga IMAN jd anak yg solehah ::
:: sambil2 mak bergosipping..anak aku lak kejekan mainan busyra ::
:: cam biasa ...main sama-sama ye. dah cam nursery lak ::
:: haa...KLCC ..izz mmg suka menan camni ::
:: masing-masing memantau anak sulong (eh anak aku sulong ke?..kahh)::
:: bye..bye izz.. raya nanti dtg umah ye. ::
Hepi dpt jumpa ko pipah..lama tol x jumpa. Last jumpa busyra baru nak masuk setahun. skrang dah jd kakak & besar tinggi dah busyra. mulut pun leh tahan..lasak pun ye gak ngalahkan izz yg lelaki tp xpe pipah..tu namanya dia sihat & aktif. semoga ko berjaya fully bf IMAN & berpantang dgn baik.. InsyaALLAH senang-senang aku dtg lagi melawat umah ko yang cantik tu..
i likeeeeeeee..... ^_^

8 comments:

Nur Syafawati said...

sonok nyer jpe sausan!!!!!!!!!!!beso eh umah dia...huhuh..cumel nyer bb dia..mcm kakak dia la...huhuh..sausan nye kepoh kan ila??kahhhh

ai said...

yelah wei!

Sonok dapat jumpa sasau tu..ohooo, dapat sepasang dia ye? best betol.

el said...

comelnya imannnnnn
huhuhu cam nak bby lg lak
nak boy..heheh bleh????
busyra dah besar lah
lg cung...
rmbut keting lak tu
adoiyaiii dah ada menantu ke
kahhhhhhhhhhhhh

saveme_zero said...

alahai..comelnya. meh cium skit..ekekeke

MUMMY ILA said...

sya~ pipah mmg kepochi cam kita gak. kahhh. raya ni kita ramai2 serang umah pipah nak?..kekekeke...

kak ai~ apelak sepasang oi.. 2-2 anak dara cam ko gak. hehehe..

el~ banak la wei.. aku tunggu ...kahhh

kak sue~ mmg comel.. anak2 pipah comel cam mak dia gak. kahh..

Dayah said...

oo..sungguh ku rindu pada Sausan...dah banak pun dia..alhamdulillah gegirl lagi

kak ina kl said...

salam ila...tahun ni raya kat mana dulu? shah alam ke atau umah si hafiz?

FaizAmYAirieL said...

sonoknye....baby girll..i likeeee...ekekeee

 
template by suckmylolly.com