PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

24 August 2009

1st RAMADHAN BERSAMA IZZ

aku : "izz puasa tak arini? " Izz : "takkkk!!!" ^_^ 1st Ramadhan aku bersahur di rumah bersama suami. Hidangan simple hanya nasi goreng beryani je. Alhamdulillah.. Pagi tu cam biasa anak teruna aku ni..celik mata je cd.. cd..cd.. cd barney jd pilihan. Sambil breakfast nasi goreng leh la layan tv. Tengok jela gelagat dia. mmg khusyuk sampai x pandang sesapa pun.

Tengah hari aku dah bertolak dr umah utk pulang ke kediaman keluarga aku di shah alam. Kebetulan aku nak amik stok mask di kota damansara, singgahla giant sana. Agak besar jugak & aku suka suasananya. Rilex je..
Aku terjumpa kedai petshop.com...singgah jap survey harga2 makanan..vitamin kucing kesayangan aku, comot. Izz ni mengikut perangai aku suka pada binatang. Memang teruja dia dpt tgk "cat" & "rabbit".. Habis pusing-pusing giant, kami pun pulang ke shah alam..tempat aku dibesarkan.. ^_^

4 comments:

el said...

comel betul izz dok dlm bby chair tu...eeeee gerammmnyeee
izz ni mmg comel gilakkk...
tgk dia mkn tu..amboi2..cam org besar..heheheh kusyuk tol dia eh..gud boy lah

Bed said...

aduyai behave je izz makan kat bb chair...shasha takmo duduk sumer nak ikut org tua ...dok kat meja...

MUMMY ILA said...

el~ tq anty el. mummy izz pun comel gak cam izz. ngeeee ^_^

bed~ dia behave gak tp kadang2 over gak dia.kalau dtg penyakit mengada-ngada dia. mau aku asik menjerit je sbb dia suka berdiri..duduk kat sipi kerusi tu. aku takut tergolek. Lagi kita marah lg la dia senyum *wink*
kalau time makan sama-sama mmg dok semeja. Ni sbb puasa kan..dia sorang je leh makan. saje layan kerenah dia yg suka mengadap tv 24jam tgk cd learning dia

Nur Syafawati said...

ila...anak ko mmg sgt behave occay!!!kalau dina aku letak dlm tu..aku rase dia ckp mcm ni
"ape ni mak..lepas laaaa..rimass!!argghh..rimasssssss!"

 
template by suckmylolly.com