PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

06 August 2009

PART 2 : BASHDAY IZZ @ TASKA

Part 2 : Party bashday izz @ Taska Impian Manja, Taman Danau Kota. Theme : ULTRAMAN..^_^ Petang 6/8 semalam, kami dah pakat nak celebrate befday izz kat taska bersama kawan-kawan & teachers dia. Tahun lepas kami x buat sbb kami buat besar-besaran di rumah. So, kali ni izz pun dah besar & paham nak sambut befday ni. Kami buat byk kali sambutan untuk dia. hehehe.. Anak sorang biasala.. perabih utk dia jela. Dia mmg seronok btol dpt kek ultraman. Bila tgk kek tgk baju..tgk baju..tgk kek. hehehe.. kawan-kawan dia pun teruja dgn kek izz. biasala budak-budak kan.. benda2 cam ni mmg dia suka sgt2. So, saksikanla sambutan untuk part ke-2 ni dulu..selebihnya ada di FB... :: Kek befday izz utk part 2 ...ultraman ::

:: suasana dalam taska :: :: jom nyanyi sama-sama ye anak2....:: :: hepi befday to youuu...happy befday to izz hayder... :: :: kek pujaan izz & kawan-kawan.. ::
:: tengok tu... masing-masing punya muka tgk gambo kek..hehe :: :: time makan kek.. nila rutin dowang. nak makan teacher suapkan. dah cam anak ayam kejo mak ayam je.. hehee..pizza pun teacher suapkan. ::
:: lepas makan... time main plak.. ni la kawan-kawan izz ::
:: izz ni suka main dgn abg-abg.. bukan main dowang tetiba masing-masing jd ultraman ::
:: izz bersama teacher kesayangan..teacher suzie + teacher ika ::
:: manja sgt... dowang ni bagus jaga budak-budak.. aku puas hati sangat2 ::
:: time gedik dengan teacher...dpt hadiah la tu ::
:: sayang sgt teacher ika.. teacher ni la yg jaga dia since lepas pantang..muda lg dr aku ::
:: abg haikal + abg iman + izz ..kawan segusti ..hehe :: :: bukan main suka main sampai xmo balik ::

4 comments:

el said...

seronok tgk izz kat taska tu..
taska tu npk very hapening..hehehe

ZiE said...

Selamat Ulang Tahun yg ke dua syg izz.. semoga menjadi anak yg soleh, taat pada ibu bapa dan semoga dipanjangkan rezeki supaya dpt berbakti pada kedua org tua. Mummy Zie & family rinddduuuuuu ngan izz

Bibu said...

Hepi 2nd beday Izz!!sowi auntie lmbat wish..sama ngan uncle Un hehehe
moga jadi anak yg bijak dan cemerlang ye!

saveme_zero said...

muda belia teacher izz ni,patot la izz menggedik..hahaha

 
template by suckmylolly.com