PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

17 August 2009

DEKAT DI MATA DEKAT DI HATI

Ni aktiviti keluarga malam sabtu lepas. Pakat nak wat suprise befday party utk anak buah apis, hani filzah yang ke-16..so, lepas maghrib semua adik badik apis berkumpul di rumah orang tua mereka di taman ibu kota. Kebetulan plak, atok apis pun ada sejak seminggu ni sbb dia sakit. Dapatla merasa mereka sambut befday bersama moyang mereka. Dalam masa yang sama, kami menyambut befday dgn orang jauh. Teknologi semakin canggih, kalau dah cucu jauh di mata, adanya IT..cucu rasa dekat di mata & di hati. Kami pun berhubung online melalui skype. Almaklum cucu sulong takde di sini sbb belajar di moscow,rusia. Terasa gak kekurangan bila berkumpul. Nenek la orang paling x tahan menahan sebak.. suka semua perasaan ada. tgk cucu di perantauan.

:: haziq..abg sepupu izz yg kini berada di moscow..:: :: nenek tgh bertanya khabar :: :: tgh dgr ucapan haziq :: :: candles for hani :: :: budak merah yg amat PERASAN..that`s my cake mummy! " :: dapat hadiah gak dak izz ni.. hehe :: :: huhu...apela hadiah tu ye?.. ::

1 comments:

FaizAmYAirieL said...

mmg dekat di mate dekat di hati..ekekeke..leh tgk dgn jelas lagik...dapnye nampak dominos pizza tu..ngeee

 
template by suckmylolly.com