PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

26 August 2009

BAZAR RAMADHAN

sekadar santapan mata kengkawan di bulan pose.. sila jilat skrin ye kalau terliur.. kahh

13 comments:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

woi woi woi..ko sanagt kejam tepek makanan2 kat blog ko pagi2 ni..

kak ina kl said...

salam ila..aduss tgk makanan kat sini..menggoda kalbu..
selamat menyambut bulan puasa al mubarak ye ila..

fazilzura said...

SGT & AMAT2 KEJAM KAMO ila..

time siang2 ni ler nak tepek gambo2 cmtuh .. sabo je ler..

el said...

thanks ila sbb kamooo tepek2 menu2 yg amat menyelerakan...sedap gilakk aku tgk kebab tu..perghhhhh

leh order x?kahhhhhhhhh

FaizAmYAirieL said...

sedapnye nampak bihun iteww......itu jala murtabak erk?? sangat sedap.....

ai said...

Meriahnya!! Siap ada BBQ tu!! (taip sambil menjilat screen..)

As said...

sedap nyer... kami slalu la p bazar ramadhan kat stadium ni.. mmg heaven la food dia...

As said...

sedap nyer... kami slalu la p bazar ramadhan kat stadium ni.. mmg heaven la food dia...

zieha said...

nyummy..sedapnye..popiah basah tu geramnya nak mkn:)

Bibu said...

ko mmg sgt tidak berpatutan!!

Bed said...

oit jauh nye ko pegi...sampai ke sek.13..tapi pendapat aku kali ni tak semeriah tahun2 lepas la....mcm kecik je...2-3 lorong je org jual...

MUMMY ILA said...

mmg best bazar ni tp aku xde keinginan nafsu nak membeli. saje jalan2 cuci mata lehla. kekekekeke

bed.. apelak jauhnya. mak aku kan dok sek 19. sek 13 ni dah jd port rutin family aku. ahad sure p sini pagi2 beli barang basah.
Aku rasa bazar sek 18 lg meriah.. hehe

Fiza Nordin said...

hohohoooooo semua makanan yang menyelerakan...ngencesssss ooooooo

 
template by suckmylolly.com