PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

07 August 2009

APABILA 6 OGOS MENJELANG

Seperti yang telah dirancang, genap izz 2 tahun..izz mmg dah ada appoinment dgn Paed, Dr.Kamarudin di Pusrawi Jln Tun Razak. Disebabkan appoinment jam 1130 pagi.. kol 11 pagi baru kami bertolak dr rumah. Tak jauh kejap je..10min dr rumah. Sebelum check up, mummy dah get ready pakai mask disebabkan mummy highrisk dgn jangkitan H1N1.. Izz memang susah tol nak pakai mask ke topi ke ..dia rimas.. alhamdulillah saringan H1N1 b4 masuk hospital tu xde apa masalah. Selain check up kesihatan seperti biasa, aku amik injection vaccine option; HEPATITIS A. sesapa yang tahu ttg vaccine ni leh dptkan info di sini >> http://www.webmd.com/hepatitis/hepatitis-a-vaccine Alhamdulillah, doc ckp izz sihat & perkembangan dia sihat. ^_^ Lihat jela gambar kat bawah ni.. x cam orang lepas kena cucuk. Dahla masa doc cucuk x nangis, membebel cite itu ini kat doc & nes. hehe.. izz..izz ^_^

:: sementara nak tunggu mummy bayar bil.. izz layan menan dulu :: :: kalau dtg klinik pakar ni, dia dah tau kat mana tempatnya menan ni :: :: dok diam main benda ni je. :: :: tekun tol kalau main menan ni.. nak jadi future engineer ke dik? :: :: tgk tu babah amik gambar pun dia x slumber je :: :: sebelum balik cam biasa...kemas dulu. susun kerusi balik ::
Balik PUSRAWI, asal nak tgk wayang ICEAGE 3 tp show lak lewat sgt. Disebabkan kami ada plan kol 4 petang..nak sambut befday kat taska. Kami pun terus g the curve, kepingin nak jalan kat sana & makan kat waroeng penyet.Lama dah x makan sini...adala dlm 2-3 bulan camtu.
:: lapo sangat dah ke? :: :: meninjau decoration yg ada :: :: sebok tunjuk menu... :: :: menjamu selera dengan soda gembira + nasi + ayam penyet set + satey ayam :: :: set ayam penyet yg jd kegemaran aku bersama sambal ::

8 comments:

fazilzura said...

ice age 3.. hhuhuhuhu sure besh bangat kan

Bibu said...

sedap ke ayam penyet ni? aku lom penah try..kalo ayam goreng rmepah..dipenyet2..jadi kot?lalalala

ai said...

Aku x penah pon rasa ayam penyet ni. Bila la aku dapat nk rasa ni??

geraugebang said...

Salam kenal dari kak gerau. E eh, makan ayam penyet kat mana tu. bestnya.

el said...

aku nak rs ayam penyet tu ilaaa harus ko tapau nti kat tasik tu kahhhhhhhh

woiii byk nye mknan...tu tuk bape org..kahhhh

MUMMY ILA said...

zura~ aku x dpt tgk lg ice age 3 tu.. best la kotnya sbb aritu tgk preview dia.

kak wil~biasa je cam ayam dara goreng. yang sedapnya sbb sambal dia. ayam penyet ni masakan org indonesia. Waroeng penyet ni restoran makanan indon.

kak ai~ ada lebih rezeki nanti p jela the curve. dokek je dgn umah ko. kat sana ada restoran tu. Budget nasi + ayam penyet ni dlm rm10 jek sorang.

kak gerau~ ila makan kat cawangan the curve.bestla sbb mmg selera aku. hehehe

el~ nak tapau mende?..gath tu start pagi ..restoran pun x bukak lg. ko pegi je the curve mutiara damansara

nasz said...

hehe, tgk mknan tu, nyum3.. al maklumla dlm pantang, mane blh mkn yg bukan2...

saveme_zero said...

aku hari tu...1st time mkn ns ayam penyek..sedap gak.

 
template by suckmylolly.com