PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

10 August 2009

WET BASHDAY BASH

Sabtu lepas, kami dpt jemputan 1st birthday anak kawan apis kat Oakleaf condo, Bkt antarabangsa. Tema bashday dowang ..wet & splash @ pool. hehe.. Yang girang sgt bukan anak-anak sbb kebanyakkan kawan apis ni x berkahwin lg. so, yg bujang2 ni la yg paling happy dalam pool tu. Izz pun x ketinggalan nk main pool. cam biasa dia amat bosan sbb xde kawan seusia dia nak main dlm pool tu. Mummy & babah lak x bawak baju spare. mmg malas la nak masuk kolam tu tp akhirnya aku terpaksa berkorban demi anak.. nak taknak basahla separuh baju aku.. nasib sempat kering spender.. hehe baru la balik umah. ^_^

:: sonoknye dpt masuk kolam :: :: yeay...masuk kolam dgn baju baru :: :: xmo masuk float.. nak duduk bebas dlm tu :: :: baywatch mengawasi izz :: :: baywatch? babah dia la...en.apis :: :: sian dia keseorangan.. org lain wat dek je kat budak tecik ni :: :: nak masuk kolam dalam lak tp xmo naik pelampung..aku lak jd baywatch dia :: :: me & salah sorang kenalan apis yg sukakan izz ::

6 comments:

saveme_zero said...

sonoknya berenang,lama aku x bw alya berenang.

el said...

amboiii en. apis..bju oren..spek pun oren...mabeles lu

elly @ suely said...

en apis dah mcm artis la fewittttttttt.... ekekeke... sonok izz men air yer...

fazilzura said...

ila, kamoo x gedebushhh sekali ke?

mummy teha said...

hahhahaha tula en.apis dh rope artis dh ni,slalu kwn ngn artis..sok2 si izz boleh jd model lak!ahhahahah!
lame daku xmain ayor..ayor lain slalula..kahhhhhhhhh

Nur Syafawati said...

wah...izz pakai baju baru yer...nampak gaya nyer..baju renang dina tu mcm dah sempit jer..huhuh...nanti kite kubang same2 ye izz..cian izz mandi sorang2..xde kawan..huhuh..tgu aunty sya beli baju mandi dulu tauuuuuuuuuuuuu

 
template by suckmylolly.com