PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

26 October 2009

MAJLIS NIKAH @ KEMENSAH

Pembukaan mood setelah lama blog bercuti. Aku nak story & tepek gambo yang happy-happy je. n3 ni bersempena kawan baik laki aku, firdaus meraikan majlis akad nikahnya bersama insan tersayang, faradilla jasmey (kakak lyana jasmey). Cantik anggun pasangan pengantin bagai pinang di belah dua dengan decoration yang marbelesss! Sajian pun sedap-sedap dr rumah firdaus sampai ke rumah pengantin perempuan. kenyang perut senang hati.. :) so, kita layan..... ** senyuman girang pengantin perempuan ** ** acara wajib orang melakeeeee... mercun sepanjang jalan ke rumah pengantin perempuan ** ** diimport khas dari melakeeee ..jambatan duyong ** ** lyana jasmey sebagai pengapit kakaknye ** ** senyuman manis adik beradik ** ** comel sangattt ** ** jeng..jeng..jeng... aizat??!!! eheheh...lu pikirla sendiri..kehkeh ***

12 comments:

ai said...

sama cantek liana & kakak dia...

Nur Syafawati said...

a ah..same kan mereka berdua

mamashasha said...

cantik dak lyana ni...kakak dia pun same.....

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

cantiknya lyana..

~~lyna~~ said...

geram tgk muke liana jasmey ni...comey...akak die pon leh thn gak comey gak....
tp papepon kak ila lg comey...hahahahhh...

oYa said...

huhuhuhuh aku kalau di make ober comel gak kot..wakakakaak apa2 pun liana mmg the sweet..tuan punya blog pon sweet n the gebus..wakakaaa

Bibu said...

sgt shweeet flower gurl tu sama cam bunga2 tuh

FaizAmYAirieL said...

comeynye lyana jasmey ni...bertambah sweet dlm pink menawan tu...sweet la die senyum...aizat?? apekahhh..

♥ Eda ♥ said...

sampai ke melaka ke..jauhnyeeeee

MAS said...

macam kembar jer adik bradik tue..cute sangat..suka..suka..aizat pun ade sama..lagi aku suka..kahkah..

el said...

terkujat tgk nama kakak lyana tu
sama ngan nm adek aku..kahhh

a'ah muke pun serupa
cantek pulak
comey gilakkk

MUMMY ILA said...

keluarga kedua pengantin keduanya berasal dr melaka. Keluarga lelaki ada bau2 acem dengan family bapak mertuaku yg juga berasal dr melakee.. hehe

mercun tu mmg adat dowang..siap dbuat khas utk pengantin didatangkan khas dr melaka. Family pengantin ni dok KL.

 
template by suckmylolly.com