PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

28 October 2009

PICNIC LESBO SEMUKIM

wow...lesbo berpicnic plak?
hahahaha kami la lesbo semukim. Kali ni masih x berjaya nak ajak mak ayam lain berpicnic bersama atas sebab kesebukan keje masing-masing. Nampanya kami yg semukim ni je yg FREE & dapat meluangkan masa. Last minit, muncullah adik kami, yam bersama cik tecik encem, akasyah join bersama kami.. ** anak-anak kami yg girang bermandi manda.** ** kesoronokan di tengah kota raya ** ** anak baru naik darat...mak-mak dah lama bergosip sakan ** ** aksi omen izz beraksi dalam air ** ** galaknye anak aku dapat berendam.. hahaha **

6 comments:

kak ina kl said...

salam ila..ooo dah bukak balik kolam ni..leh ajak imran gi saner..ila kalau nak datang jangan ajak ramai-ramai..nanti runtuh umah akak dek gelak kamu semua..gurau ajer..

MUMMY ILA said...

kak ina~ kami menanti kad jemputan je dr kak ina.

el said...

suker tgk gelagat izz mndi ayor kolam..hiksss

Dayah said...

korang ni asyik gather2 je..jeles mak..nak itut

Bibu said...

amboi yam sambil tepuk tampar hahaha..smgt bergosip ehehehe

FaizAmYAirieL said...

bile nak join gosip hangat korg ni..ehehe..tunggu aku slim erk..leh gedik lebih skit.kahhh

 
template by suckmylolly.com