PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

30 December 2010

CONTEST : MUMMY ILA ANNIVERSARY



salam blogger ..
SEMPENA ANNIVERSARY ILA & SUAMI BULAN DEPAN. ILA BERMURAH HATI NAK ADAKAN  1 CONTEST UNTUK SEMUA BLOGGER YANG BERMINAT..



CARANYA MUDAH JE

 1- copy logo tag kat atas ni & paste di blog anda. Tak kira la nak letak side ke kat post side ke, Janji ada sepanjang tempoh contest ini berlangsung. Link kan ke http://mummy-ila.blogspot.com

2- Ceritakan KENANGAN MANIS ATAU PAHIT semasa meraikan ANNIVERSARY PERKAHWINAN atau KELAHIRAN anda dengan penulisan yang kreatif dan menarik.

3- Sertakan Gambar kenangan bersama dan nyatakan TARIKH & LOKASI di dalam gambar yang di pilih. Kalau takde gambar semasa meraikan, gambar berdua pun boleh, gambar beramai-ramai pun boleh. Janji ada kaitan dengan tajuk.

4- Tinggalkan komen & link penyertaan anda di ruang komen entry ini.
5- Jangan lupa menjadi FOLLOWER blog ila ini ye ..;)


TARIKH TUTUP : 
 30 DISEMBER 2010 
sebelum jam 11.59 MALAM

** 3 PEMENANG UTAMA AKAN TERPILIH UNTUK MENDAPAT HADIAH MISTERI **

TERBUKA LELAKI MAHUPUN PEREMPUAN



25 comments:

eLYies said...

ala ila..aku setiap kali anibersari tak pernah ader KENANGAN...so camner nak join ni..huwaaaaaaaaaa

el said...

wahhhh ada contest...syoknyerrrr raya hahahaha
nak cite tu mls..tp gambar ada kahhhhhhhhhh
insyallah akan ku join ye

ILA HAFIZ said...

yies : hehehe.. xleh la den nak nolongnye..

el : meh join!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

oh kedekut, tak ajak aku join contest :(

hihihihi
aku nk join gak

ILA HAFIZ said...

tinie : sah2 aku tulis situ KEPADA SEMUA BERMINAT.. haha.. ggigit gak mak yong ni

zura@iwan said...

ada contest...ramai gk yg annivesary bln 12 kan.hehe

Fiza Nordin said...

terasa nak menjoinkan diri tapi mcm takde kesempatan nak karang-mengarang...

ILA HAFIZ said...

takpe ada masa yg panjang lagi kak za.

elly @ suely said...

ala... rasenye gamba sambut anibeseri xde la ila.... kalo gmbr be2 tp bkn time anibeseri leh x? hikhik

ILA HAFIZ said...

bole je janji cite la kenangan tu

So Shy Lady said...

sis pun nak join nak join heheh

ILA HAFIZ said...

meh meh join..

Anonymous said...

Have a DYNAMITE day my friend!

Shais said...

Salam Ila,

waahhh bestnya.

Nana said...

nak join..lalalla
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/contest-mummy-ila-anniversary.html

Miza Yusof said...

aiyak! miza belum kwahwin ni. tak dapat lah nak join.

GOOD LUCK TO ALL CONTESTANT :)

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2010/12/contest-mummy-ila-anniversary.html

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/contest-mummy-ila-anniversary.html

TQ

So Shy Lady said...

maaf byk2 ila..aakak t.dpt join la plak. hubby malu2kucing t.bg tunjuk gmbar dia. artis popular la ktkan....hahaha tipu.

klau contest anak2 akak join. sori ye

So Shy Lady said...

maaf byk2 ila..aakak t.dpt join la plak. hubby malu2kucing t.bg tunjuk gmbar dia. artis popular la ktkan....hahaha tipu.

klau contest anak2 akak join. sori ye

Lelord said...

salam mummy ila,
mamanajlaa nak join

http://canteek-selalu.blogspot.com/2010/12/contest-mummy-ila-anniversary.html

ILA HAFIZ said...

jom pakat join contest!.. :)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

aku dengan bangga telah menjoinkan diri

http://alek-tinie-fatin.blogspot.com/2010/12/contest-mummy-ila-anniversary.html

ILA HAFIZ said...

ok tinie.. selamat menjoinkan diri

ILA HAFIZ said...

contest ditutup secara rasmi!

 
template by suckmylolly.com