PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

07 December 2010

THE SOCIAL NETWORK




Layan wayang lagi kali ni.. yang best kali ni aku xyah bayar sesen pun utk tiket wayang. Semuanya atas jasa baik NUFFNANG & TGV CINEMAS yang sudi memilih aku sbg penerima hadiah birthday kali ni. Alhamdulillah aku dpt 4 tiket..so, 2 tiket aku dah layan utk filem THE SOCIAL NETWORK. Filem ni hanya 18 tahun ke atas je leh layan ye,. nasib la masa aku tengok filem ni izz tengah tido lena sampai kesudah dia x bangun. x yah la aku nak tutup2 mata dia. hehehe..

Ni pendapat aku jela.. cite ni agak bosan gak sebab byk sgt cakap..cakap..cakap.. hehe
lepas tu byk flashback story.. 1 plot..imbas kenapa jadi camtu.. 1 plot imbas balik..huh letih akakkk oi. Dah nama pun kategori BIOPIC.. camtu la gayanya. hehehe layankan ajela ila oi sebab ko pun mmg nak tahu camne wujudnya FACEBOOK yang selalu aku guna ari2 tu. Tapi penampilan Justin Timberlake pun okla..dia mmg berbakat. 

Okla aku cite skit pasal cite ni.. kisah seorang pelajar HARVARD UNIVERSITY yang genius dan seorang programmer komputer telah berjaya menghasilkan web social yang dikenali THE FACEBOOK. Kejayaan Mark Zuckerberg merupakan jutawan muda hasil idea & programmya dibongkar dalam filem ini. Selebihnya tgk jela filem ni.. hehehehehe

2 comments:

kak ina kl (1) said...

wah ila dah ambik tiket wayang ek..akak lum lagi..tak tau bila nak ambik.

ILA HAFIZ said...

hehehe..cepat amik :) xpired hujung bulan ni

 
template by suckmylolly.com