PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

17 December 2010

RESTORAN RAWANI HADRAMOUT

ni cite rabu lepas, bos nak belanja sempena nak raikan farewell atau majlis perpisahan salah sorang staff department kami yang terpaksa bertukar ke cawangan kampus. Aku ni ON je.. kebetulan dorang ni dok pening nak pk lokasi majlis. Memandangkan aku ni mmg suka jalan-jalan cari makan, dorang suruh aku yang decide. Bab decide tempat makan ni insyaALLAH aku takda masalah sebab tengok jela aku ni kan.. sizenye pun dah tau aku ni suka MAKAN.. haha..

Aku pun decide majlis di adakan di RESTORAN makanan arab dan yang terdekat dengan ofis iaitu RESTORAN RAWANI HADRAMOUT. Aku pun suka makan kat sini, tgh mood malas masak & duit pun berkepuk, selalu la ke sini. Izz pun seleranya mmg mengaum kalau dapat ke situ. Tu pasal aku selalu gak ke sana. Nak cite apa lah istimewa sangat kat situ, ermmm aku rasa makanannya sesedap di RESTORAN RAWSHA kat jalan damai, KL. Cuma yang beza dari segi harga sebab RAWSHA mahal skit. Menu yang aku suka selalu CHICKEN/LAMB MANDY. Ada nasi, ayam / kambing yang sangat lembut di makan. 

Restoran SABA` ke Tarbush pun xleh lawan kesedapannya. Sebab tu aku suka makan kat sini. Kalau korang nak cuba makanan di sini, meh la datang ke Jalan Gombak, kedainya berdekatan simpang depan PLAZA IDAMAN GOMBAK.

 ni la RESTORAN RAWANI HADRAMOUT
 CHICKEN MANDY 1dulang leh makan 4-5pax RM30
 LAMB MANDY 1 dulang leh makan 4-5pax RM40
 1 HIDANGAN NASI BERSAMA SEEKOR AYAM

seranggg!! aku pun dah lapo.
 KEK khas utk kak aida. selamat bertugas di kampus yang lain
 cheese kek.. sedap kot. aku jamah skit sbb x suka
 semua dah kekenyangan..aku lak layan video klip arab. seksi wooo

bergambar kenangan di depan restoran. 
Jangan pelik staff department aku x ramai lelaki. ada 2 orang je. hehe




4 comments:

el said...

eh eh murah nye RM30-40 leh mkn rmai..hehehe
bila bc nm restoran tu cam ngeri
hadramauttttttttttttt :)

ILA HAFIZ said...

el : hahahaha makan banyak nanti jd sakratul maoutt!!

eLYies said...

sedapnyaaaaaaaaa...

kak ina kl (1) said...

kat belah mana ni ila..tak pernah nampak pun...nanti nak try gaklah..mcm murah ajer

 
template by suckmylolly.com