PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

10 December 2009

COTI COTI KORBAN


-- Lawatan sambil belajar @ Bukit Melawati, K.selangor --






 
 


 -- Dinner @ Pantai Jeram, Kuala selangor --

 
 
 
 
 
 
 

dadaaaaaaa..jumpa lagi di destinasi yang lain pulak yeee ;)

note: Aktiviti semasa Raya Qorban lepas. Saja bawak izz belajar benda yang baru... :)

9 comments:

fazilzura said...

dlm bnyk2 gambo ... 1 gambo yg yg aku terkujat tgk

MUMMY ILA said...

zura : gambo apa tu ?

el said...

gmbor ko lompat la tu
kahhhhhhh giler kentang pya lompat...cam george of the jungle gitu..hikssss

weiii ko pya pic2 mmg superbbb
aku tgk mula2 tu kan cam kat obesi tau
kelasssss makkkk

ai said...

Cantek2 gambar! ni yg buat aku menjeles ni...

MUMMY ILA said...

el : hahaha... ko x tau ke aku kawan baik george masa kanak-kanak dulu..
kira aku masa tu feeling ada kat belanda la... over see!..

kak ai : jgn la jeles..cik kimi ko pun cantik2 gambor nye

~~ciklinn~~ said...

dikk...cantik2 nyerr gambar... rasa bergetar2 hatiku nak rembat dslr nieh... hahhahah.. aku ingat nak ckp laki aku ngidmmm dslr leh tak? hahhahaha

hihhihi sgt comeii hokehhh ko melompat keawan biruu tu.... heheh

MUMMY ILA said...

ciklin : haha..leh je ko ckp ngidam kak. melampau tol!..hehe tp sekali sekala..9 bulan sekali je kan..ahaksss......

thanx..comey ye..ada lagi benonya aksi aku melompat tp cukupla tu je kang tsunami lak laut kat depan tu. ahahahahaha

mamashasha said...

yup gambo ni sumer cantekk ila....sgt creatip....jalan2 makan angin kuala selangor eh?seafood kat jeram tu not bad murah sikit compare tempat lain kat selangor ni...

MUMMY ILA said...

bed : kami balik kampung atok hubby kat jeram.. stay kat challet k.selangor area bkt melawati. saje bawak izz jalan2 kat sana.

mmg murah...sedap gak

 
template by suckmylolly.com