PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

15 December 2009

W@LKW@LK@KL BIRD PARK - Part 1


 :: ouccchhhhh... aku & mr.mrs Parrot ::


:: The gorgeous green PEACOCK ::






:: The flamingo's ::

 

:: community @ KL Bird Park ::

 

:: photo session wf wild team ::


-- bersambung ... continue  :) ---

12 comments:

ai said...

sib bek tak diberaknya kepala kau ila! ekekekekeke

MUMMY ILA said...

kak ai : hahaha...dia baik...:)

ayuZack said...

nice shoot la ila..
credit to apiz.. nampak cm pro...

ayien78 said...

Ila..aku p gak taman ni last 3 weeks...hahahahar harun!!! sangat tk berbaloi...dahla mahal...aku g sana... smpi dlm kul 5 ptg...sekali ujan lebatttt daaaa
haram jadah burung tk dpt ricky...tgk sekejap pastu dh dok dlm pondok berteduh...atlast balik jek ..habuk pun tarak....cesss...jeles tgk blog ko...segala bapak burung dpt tangkap gambarnya huhuhuhuk

MUMMY ILA said...

ayu : thanx (wakil apis)...hehe.. assignment utk asah skill yg lebih baik..mangsanya wife & anak dia yg masing-masing cute.. wakakaka..

ayien : lor..sian ko. ni percubaan kali ke-2. 1st time bawak izz dulu kitowang dtg lambat.. dah petang..lastly tgk monkey`s kat luar tu je. hehe.. ni pun apis wat suprise utk aku & izz.. plan nak p soping barang dapo..sekali ke sini jadinya ..hehe

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

ada kena poop burung tak?

♥ Eda ♥ said...

riso aku ko kena berak nanti ngan burung tu..huhuhu...apehal buat part2 ni..banyak eh gambo

MUMMY ILA said...

mama-miya : alhamdulillah xde. burung2 tu sangat baik dgn ila. :) hehe

besen : dowang kawtim dah dgn aku. aahla besen..byk gambo aku nak tunjuk tp aku bz skrang ni..

MAS said...

beraninya ko ila burung atas kepala..aku gerunla tgk kuku parrot tue..seriau aku kot cakar kepala aku..huaaa...hmm kalau anas n nabil xpndai sebut burung tau..dorang sebut "BIRD..BIRD"...hehe omputihla pulok..

el said...

a'ah la xde ke burung berak atas pala ko ila..hehehe

Bibu said...

kurg asam itu burung dipijak pala ko Ila!

MUMMY ILA said...

mas : sama la dgn izz.. dia pun panggil "bird"..xpe bagus camtu. aku lg nak suruh burung2 tu hinggap aku. wakakaka...

el : burung tu respek aku.. dia dok tenggek je..

kak wil : hahaha... burung tu siap main kokak2 manja kat jari jemari aku.. hehe

 
template by suckmylolly.com