PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

09 December 2009

TEATER NATRAH

Sabtu malam lepas (5 DEC 2009) aku g menonton teater seorangan tanpa suami & anak tersayang. hehe..sekali sekala nak berseorangan apa salahnya kan?.. hehe
Tenkiu la babah sbb memahami minat isterimu ni..
Di Istana Budaya aku xde la keseorangan, aku ada bersama geng RIFC (Remy Ishak FC)..
Natrah? cite pasal apa ni?

haaa...Natrah ni kisah benar ye kengkawan. Pergolakan kasih sayang, bangsa & agama yang telah dicetuskan oleh pihak penjajah Belanda. Mereka sanggup memisahkan kasih sayang semata-mata kerana agama. Teater ni diterajui oleh pengarahnya, Erma Fatima. Barisan pelakon yang amat bagus dalam membawa watak masing-masing. Of course la aku nak memuji REMY ISHAK aku tu kan.. hehe.. walaupun ditimpa kecelakaan semasa pementasan teater ni tapi dia tetap buat yg terbaik.

so, layan jela di sini atau gambar-gambar yang lain ada di Facebook ku... (^_^)



:: wajah Natrah yang sebenar ::
:: seat yang best walaupun x duduk level bawah sbb mahey nokss! ::
:: sementara tunggu remy..aku posing dulu ::
 
:: penutup pementasan aritu ::
 
:: barisan pelakon & pengarah.. :) ::





-- OK...SILA TATAP BLOG AKU NI PUAS-PUAS YE ---

taraaaaa..untok kowang yg minat pada bf aku ni..eh mamat encem yang bernama
REMY ISHAK!!

 
:: haaa..masa utk menatap skrin ye.. haha.. REMY ISHAK,
aku jumpa dia kat dalam bilik persalinan ...VVIP x aku?..hahaha ::
 
:: Remy sbg Mansor Adabi....hencem la remy..:P ::
 
:: haha..cam janjila pakai baju hitam gak ::
 
:: Jumpa remy buat kedua kali ..bawak geng RIFC masuk jumpa remy.
cam PR remy lak aku kan tp benonya penyebok gak aku ni.. haha
ada aku kesah?? suka ati la!..haha ::

7 comments:

ai said...

MELAMPAU LA KAU!!!! SAMPAI KE BILIK TU...isk isk isk...

EH, ENCEM PLAK REMY MASA NI KAN?

el said...

eh nti ko bw remy ms arijadi izz ok condom aku mai jauh dr penang..huk nyamfahhhhhhhhhhhhhhhh

MUMMY ILA said...

kak ai : ko x tau ke adik debab ko mmg suka melampaui batas2 hak asasi pompuan gatai.. hahahaha
mmg encem.. ari2 aku tgk dia encem.. haha

el : insyaALLAH aku usahakan..

oYa said...

heheheh berbaloi2...PESAL KO TAK PELUK JE MAMAT TU...WAKAKAAAA

MUMMY ILA said...

oya : ko jgn wat gilak.. kang x pasal aku lak kena belasah.. haha

Bibu said...

arghhhhhh tensen!!

pst: tapikurengs esuai la de baju kaler itam

MUMMY ILA said...

kak wil: haha..pesal ko leh tension???

pst: nak wat camne dah janji ngan aku nak pakai baju hitam.. sehatiiiii berdansaaaaaaaaa!

 
template by suckmylolly.com