PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

14 December 2009

MOVIE TIME : STORM WARRIORS



STORM WARRIOR 2009

Filem yang aku tunggu-tunggu selama ni akhirnya dapat gak aku tengok jumaat lepas. cam biasa la aku tengok wayang sure la ajak suami & anak sekali. Izz mmg baik tgk wayang..mula2 ada gak orang terkejut si izz ada.. "eh ada baby la".. aku pedulik hape! bukannya aku bawak anak aku tgk cite x senonoh. Lagipun cite ni xde la ganas sgt pun..biasa-biasa je. izz pun diam je dok seat sendiri sambil makan pop corn. 
Motif utama nak tengok sbb pelakon-pelakonnya tu aku punya xbf..hehe nak gak ngaku bf aku, 
ekin cheng & aaron kwok. ahakss... :P


Jalan cite dia aku rasa cam ada yg tergantung mayb ada part seterusnya kot. Tapi part Live-action mmg best.. aku mmg puas hati sgt.. lakonan masing2 mmg best..Teknologi CGI pun best.. mmg x dok diam aku tgk cite ni.. setiap minit ada je actionnya.. 


sesapa yg minat filem2 action..kung fu ni..aku rekemen tengok cite ni... berbaloi-baloi.... :)





:: ekin cheng  & aaron kwok ::



 :: Press conference di Hong Kong ::





3 comments:

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH...

aku pun suke.. lg2 cite STORM RIDERS tu ...

♥ Eda ♥ said...

semua movie kluar kat wayang ko tgk eh..ekekekeke

MUMMY ILA said...

besen : takla.. selected movie yang kena dgn cita rasa je aku p tengok. hehe.. :)

 
template by suckmylolly.com