PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

18 November 2008

Hobi izz

ni habit terkini izz kat umah, setiap hari x kira siang ke malam mesti nak tgk cd kegemaran dia.
thomas la, barney la, ABC Learning la, bob the builder la sampai lagu theme je sure nak berjoget.
Mummy x kisah la sgt sbb cd-cd ni bagus utk pembelajaran. sekurangnya banyak gak benda +ve yang izz dah tunjuk. pandai dah sebut 'A' 'C'..pakai tanggal seluar sendiri, kemas mainan dlm bakul. Mummy pun senang buat keje sebab izz kalau dah ngadap benda2 ni ternganga..aku panggil pun dia jeling sekejap je. hehe.. :)

8 comments:

ZiE said...

tengok barney ke tu izz.. concentrate nampak

mummy-izz said...

aah zie..dia mmg gitu la. kalau dpt tgk tu ternganga.. concerntrate btol. cam paham je :)) wakakaka..

Nur Syafawati said...

amboi izz..kusyuknyer tgk barney n fren...hehehe...siap bantal barney ..semua barney!!!!izz pun comey mcm barney!!

saveme_zero said...

tekunnya izz tgk ila. klu alya,xde nya nak melekat.

Mummy ILa said...

sya - izz mmg byk collection barney. skrang ni dia minat bob the builder plak. kena wat collection baru.

kak sue - izz mmg gini since dia usia bulan2. suka sgt tgk tv yg cite2 dia cam ni.

Eda said...

bagusnya izz...nak cepat pandai la tu..makan plak makanan berkhasiat...hehe..aina kena contohi izz ni..hehe

Mummy ILa said...

besen - hehehe.. budak2 ni macam2 kerenah & ragam. lain org lain minatnye. tp aina mesti makan makanan berkhasiat tau! sayur buah mesti makan:D

ayien78 said...

samala dgn jay...jay pun giler barney...kalau dlm keta selagi dia jaga....alamat kitaorg nyanyi lagu barney, dgr lagu barney tgk dvd barney...OMG!!!! tensen pun yea gakkkk...

tapi tu la kesukaan dia

 
template by suckmylolly.com