PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

17 November 2008

Jimba-jimba day! (Karoeke Time)

>> sara, sya , aku (mak dara malatoppp)
>> nyanyi gak tp nak pose gak..
>> santapan aku utk 1st round..
I LIKE TO MOVE IT... MOVE IT.. WE LIKE TO!!!!...
Seperti yang dirancang, aku mengajak la kengkawan aku ni berjimba di hari yg mulia, penghulu segala hari utk menenangkan hati, melepaskan geram,stress,gundah gulana terutamanya aku ni
Jumaat tu aku dapat MC (reason: gatal tekak nak melalak) gara2 nak ke RBPLUS(red box plus), pavilion, kl. kol 1030 am aku dah on the way ke jln hulu klang mengambik adik aku yg cun melecun bini si abg sofi..sara da vougue. kami g sekali naik kete aku. jalan lengang sikit.. sempat lg kena ngorat kat tgh jalan. Ada lak mamat mengurat kami ..memadangkan dia bawak lori pick up..kami pandang dgn ekor mata je..0.6% je penglihatan kami ke arah mamat2 tu. bak kata sara...kalau dowang bawak BMW ke MERC ke mau jugak kami memandang kedua2 belah mata kami yg cantik ni.. (cewaaaahhh)..
Perjalanan kami terus ke pavilion. Jam 10.50am kami sampai di depan RB. lepak2 dulu kat santai side kat RB sementara nak tunggu sya & kak za. Kol 11am..kami pun gegar bilik HOT bernombor 11. Aku org pertama yg rasmi mic.. hehe.. sara & sya p menyentap makanan buffet kat luar dulu. Lagu pertama aku "HATTAN = MAHLIGAI SYAHDU" ni lagu wajib aku utk intro tiap kali koke. Jangan terkejut aku ni kalau koke 99% lagu aku ..lagu orang jantan. haha.. almaklumla sore aku ni high key.. balade cannot go terus jd angsa :)) hahahaha
syok btol aku 1st time koke ngan sara & sya. sedih tol besen x de..diperantauan.. dulu koke ngan besen.. besen..aku ingat ko tau..! kak za plak last minit x dtg. aku siap amik makanan utk dia sikit. nampaknye aku yg habiskan jugak. hehe...
Hidangan buffet aritu..simple je x sehavoc aku koke midnite & weekend morning but still ok la mengenyangkan. RM 18 je beb.. sengkak perut dibuatnya. Spegheti bolognise, whipped potato cheese, mixed vege, fried rice, chicken soup, fruit & vege salad, kuewtiaw,mee soup, cakes,mussel,chicken,prwan, puyuh,lamb grill. sedapp woooo.. ,melelehhhh...
Lagu jgn cite la..sampai 5pages. aku pun x ingat lagu apa yg kami nyanyi. x terhafal dah. bayangkan 4 jam non stop melalak. Finale lagi best..semua lagu nyanyi ramai2.. sedap xsedap belakang kira janji happy. layan dangdut la joget la sampai aku pun lupa diri.. habis aku berjoget depan tu.. :)) wakakaka.. but my huby & son dah tahu perangai aku. ahaha... habis sofa aku wat stage. pedulik apa aku!..(sorila sara..sya..kawan kowang mmg camni)..
Apa pun aku happy sangat 100x ... suka sangat 200x...lega.. berhibur, berjimba dgn kowang ni. kowang mmg sporting & next time kita together lagi camni & ajak kawan2 yg lain.
Aku terpaksa kidnap gambo kat kowang sbb kamera aku low class.. gambo x bape nak ok. ..
hahahaha... :)

4 comments:

nizajeff said...

mak eiiiiiiiiiiiii....joget sakan ko ila..aku dgr...kahhhh
epun happy2 la.ye

Eda said...

gatai sungguh bini2 org nieh..drebar lori tak layan konon..cehhh...ko dah intai ke ensem ke taks..kahhhhhh..nasib baik ko ingat aku ila..aku ingatkan ko dah lupakan aku sampai meniarap2 atas meja tuh..wkakaka...

Bibu said...

waa...sampai lupe diri ek..hehehehe kemain ko ye

Nur Syafawati said...

KAHHHHH.ILA..AKU PUN SONOK JIMBA2 NGAN KO,SARA...EHEHE..MMG SYOKK GILEEEEE..SPORTING JE...BEST2..SEKEPALA..I LIKEE...NEXT TIME LEH KOKEKK LAGI....

 
template by suckmylolly.com