PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

12 November 2008

Tahniah fed (Farhana)

Dalam memori : Mas, fed, kak ila,  2 lg dah x ingat nama. (kowang semua mmg cute cam aku gak) :)
Tahniah fed!.. x sangka tol kak ila. Akhirnya fed dpt jadi penyanyi..artis tu. 
segan la lepas ni nak tegur. Almaklumlah dah jd artis. hehe
Kalau dulu kak ila selalu dengar fed nyanyi kat gigs.. fed nyanyi dengan band.
sekarang dah ada album sendiri. "The Fabulous Cats" tu.. suka sangat lagu ciptaan Cat.
Dah lama x jumpa sejak kak ila grade & x join gigs.. (tobat). Kak ila doakan fed
berjaya dalam apa jua dilakukan. Kenangan kita sentiasa kak ila ingat sampai bila-bila.
kak ila dah lama jadi "fan" fed. GOOD LUCK!..

8 comments:

Bibu said...

ko ni mmg byk kawan artis ye Ila!!

ai said...

Fed ni muka dia pelik tp cute kan? cam anak patong..

mummy-izz said...

hehe.. :)

ctm-cak'on said...

kumpulan fabulos cat tu ke k.ila? wah..kwn k.ila upenye..de dpt album free x? hehehe..leh tumpang..sgt suke lg 'bawaku terbang' nie..sedap sgt2!

mummy-izz said...

kak ila pun lama x jumpa dia since kawin.
tetiba je dpt tau dia jd artis.

kirana-ummikmal said...

suke tgok gambau ko waktu nih ila...
comeyyyyyyyyyyy

elly said...

ila b4 nie aku ade komen, pasai pe x kua eh? xpe try lg hehehe... ohoo member ngan artis eh...

mummy-izz said...

kak kir..tu muka anak dara.. baru 19 tahun. wakakaka.. remaja belia tu.

comel masa tu..ramai nak amik jd kakak angkat..adik angkat..bini angkat...gf..gf angkat.. wakakakka

 
template by suckmylolly.com