PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

19 November 2008

Kalau rasa mengantuk..gini la jadinya

saja aku post video ni, nak mengurangkan rasa sakit gg aku ni. leh aku gelak2 sorang2 kat sini.

Anak 2 kowang sure penah camni sbb lawan mata nak tido. Si izz penah la cam ni tp xla seteruk budak ni. kita layaaaaaaaaaaaaaaaannnnn!..

video

5 comments:

ai said...

wakakakakakaka...comey giler!!! tak penah lak si ely nahan mata smp camni..syian dia..cute!!

Eda said...

comey giler..macam aku time kecik2...kahhhh..eh comey cam menantu aku...hehe

Mummy ILa said...

wakakakaka...
lehla comel cam ko..!

Tinie said...

comel btul budak ni tido...kesian terhangguk2

Rafizah Nordin said...

baby penah camni tp mase tu dalam kete.dia dok bertenggek atas tmpat stand letak lain kat tmpt dok belakng.biler kona kiri,dia lentok kiri,kona kanan lentok knn.aku ade rekod tp dlm handphone.xde kabel nak transfer dalam nb dan tepek kat blog.aku ngan abg sopi gelak mcm nak pecah perut tgk dia mase tu

 
template by suckmylolly.com