PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

05 January 2009

BBQ PARTY GENG M.COM

BBQ & BURGER PARTY
@ PV10-PLATINUM LAKE CONDO, TMN DANAU KOTA
1 FEB 2009 (aHad)
jam 4-7 petang.... :)
Hellooooo girlssssssssss...!! aku sebagai wakil pengerusi party ingin menjemput semua gegels & anak banak kowang utk menghavockan diri ke BBQ PARTY khas utk semua geng m.com.
Di atas perbincangan di KAPET CIPET ..majoriti bersetuju party ini akan diadakan di dlm kawasan kediaman aku yg terletak di kawasan pool & playground.
Acara akan diadakan dgn konsep "portluck" spt biasa yang penah kita buat sebelum ni & sedikit sumbangan utk membeli bahan2 BBQ. Kutipan akan diberitahu 2 minggu sebelum tarikh...anggaran
sesiapa yang sudi hadir & kompom..sila berikan nama pada ruang komen beserta jumlah keluarga & menu makanan yg hendak di bawak.
-- Last kompom 2 minggu sblm 1 feb 2009---
AKTIVITI BERSAMA - main2 kat playground, swim2 kat pool & mencekik.. :D
sekian terima kasih.......................

18 comments:

MUMMY ILA said...

1- AKU
2- APIS
3- IZZ

Menu : SUP CENDAWAN BERKETAM

ayien78 said...

Ayien
Jinnis
Jayniell
Jasseena
Jaffriell

Menu: kek batik....aci tak????

MUMMY ILA said...

aci je ayien :d

eLYies said...

yies
syam
aqila
baby dlm perut

Menu :Mee or bihun goreng...

Rafizah Nordin said...

1-fiza
2-sofie
3-boy syahmie
4-baby batisya
5-adik mie-J

Menu: macaroni & cheese ok tak???
jom jom kite lemak2kan badan... hahaha!

ai said...

1. ai yg sangat chumel
2. kaman yg sangat hensem
3. qiqin yg tinggal tulang
4. angah yg sgt lembek
5. bb otomen gaia
6. ely bambam

MENU : SUP AYAM + NASIK HIMPIT

Eda said...

Eda
Lan
Dora

Menu : Masak sendirik kat umah mkn sendirik jela.. :(

MUMMY ILA said...

besen~ ko jgn sedih.. aku sentiasa mengingati ko dr jauh. ko balik je sini..kita BBQ lg khas utk ko.
nanti aku mintak kengkawan webcam di masa party tu. ko tetap di hati kami semua.. termasuk la dik teha..zie yg jauh dr bumi malaysia.

Rafizah Nordin said...

betui betui...kami sentiasa ingat kat korang2 yg jauh tu...

Eda said...

cayalah besen n kak fiza..sayang korang...:Xmuahhhcxxxx

noreen-bulan said...

Amir
Reen + Baby Dlm Pewot
Akid

Air Kotak + Mineral

Jumpa Disana.....tapi kalo den dh beranak....huhuhuhuhu......

Tinie said...

blh x aku nk join??alalalala

Mama Herda said...

aku..no komen..huwaaaaaaaaaa...

Bibu said...

laa...aku ni last minit baru buleh ckp huhuhuhuhu
Takper aku listdown gak..tak kiraaaaaaaa

1. bibu
2. Kakak
3. Nuha
4. Kak Mut

Menu: rendang ayam (hihihi tekak aku mmg tingin nak mkn + kuah kacang

Ai! ko kene bwk nasi himpit byk sket mwahahahha

MUMMY ILA said...

tinie tiut..leh la.ko kan geng m.com gak. meh bermesra2 dgn dowang..

herda~ komen je ko leh datang sini.kahhhh bwk cuppiess byk2

reen~ pekena bbq b4 banakkk.pusrawi dekat je..10min dah sampai :))

Nur Syafawati said...

aku
dina
ija

menu :kepala gajah!!!

eh..silap...BALIK APAM..EH APAM BALIK..KAHHHHHHHHHHHHHH

MUMMY ILA said...

mek sara
sofi
sofea

Menu : Mee goreng

ZiE said...

1- Aku
2- Hj Rock ku
3- Hana ku

Menu: Speghetii ala brunei... hahaha korang webcam ngan aku jugak ye.. heheh

 
template by suckmylolly.com